2777
2789
عنوان

دلیل بیداریتون😒🤕

408 بازدید | 64 پست

من خودم خواب بودم یهو یچیزی رو کمرم حس کردم بیدار شدم بلند شدم یهو دیدم روپامه بعد فک کنم سوسک بود هر چقدم نگاه کردم بعدش دیگ پیدا نشد هووووف الانم خابم نمیره 🤧😓

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعصابم خورده خوابم نمیبره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

آهنگ گوش میکنم، منتظرم دو ساعت دیگه همسرم از شیفت برگرده دو روزه ندیدمش 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
من بودم الان فین فین میکردم و شوهرمم تا جنازه شو از دور نشونم نمیداد ..نمیذاشتم بخوابه

دلم نیومد بیدارش کنم صبح ۶ باید بره سرکار بیدار شه دیگ نمیتونه بخابه🥴

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️