2777
2789

سلام به همه

بچه ها غصم اومد خواستم باهاتون حرف بزنم سبک بشم

مامان من اصولا زیاد محبت لفظی نمیکنه

دوسمون داره هه ولی به رو نمیاره که اره من دوست دارم یا بهم بگه دخترم

چی بشه سالی یبار بگه دخترم

بابامم که به همچنین

یعنی یه ذره رابطه خشکو رسمی پدر مادرو فرزند داریم

تقریبا ۷ ۸ ماه پیش من برای رفع کردن مشکل کسی باهاش تو اینستا هم صحبت شدم

تو خانواده ما اصلا درستو خوشایند نیست اینکار

به طرف کمک کردم رفته رفته هی سوال میکرد ازم منم کمک میکردم گه گاهی شوخی داشتیم باهمو سر به سر هم میذاشتیم

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

کار پدر و مادرت درست نبود،اما گاهی وقتا آدما یاری عادت هایی دارن،هر چند غلط اما نمیتونن درستشون کنن

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اوایل میترسیدم وابسته بشم

یعنی به پیام دادن طرف عادت کنم 

که میگن از هر چی بدت بیاد سرت میاد دقیقا همینه

ازش خداحافظی کردم بنا به دلایلی باز برگشتم این دفعه من به کمک اون نیاز داشتم

بهم گفت رابطمون مثل یه دوست میمونه نترس

ولی وسط چتاش هی سوتی میداد

که دوستم داره یا یه روز منو میبره شهرشون به عنوان عروس مامانش(نمیدونست انلاینم نوتیفا برام میومد)

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

خودتو درگیر رابطه نکن.پسرا واسه التیام دادنت بهت نزدیک نمیشن

وقتی وابستت کنه و سواستفاده کنه از احساس و باورت با حس اقتدار و پیروزی ولت میکنه

موفق باشی

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚

به روش اوردم گفت نه هیچی نگفتم من

همین کاراش باعث شد به بودنش عادت کنم

منی که محبت ندیده بودم شده بودم گدای محبت

با یه قربونت برم خیلی زود وا میرفتم

هی دعوا و بحث داشتیم

تا دوهفته پیش بهش گفتم دوست دارم

اونم بی هوا گفت منم دوست دارم

بیا مثل ادمایی که ادعای عشق میکنن نباشیم

دقیقا همینارو گفت

تا اینکه یکی دو ساعت بعد زد زیر همه چی

که شهرامون دوره

بابای تو اجازه نمیده ما به هم برسیم فلان بسار

من موندمو یه دل شکسته

چقدر گریه کردم 

الانم عادت کردم به پیام دادنش

نه که عاشقش باشم نه

فقط پیام دادنش باعث شده عادت کنم بهش

هرکاریم میکنم نمیتونم خلاص بشم از این افکار مزخرف

چیکار کنم بنظرتون؟

اسی من که اصلا نمی‌دونم محبت چیه مادرم از بچگی فقط فحش و کتک و کوچیک کردنم جلوی همه بابام هم که بالاسرمون نبود و بهمون اهمیت نمیداد چقد سخته چون جز پدر و مادر کسی بهت محبت نمیکنن که من همونم ندارم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
کار پدر و مادرت درست نبود،اما گاهی وقتا آدما یاری عادت هایی دارن،هر چند غلط اما نمیتونن درستشون کنن

عادت غلطم داشتن باعث این کارا شدن

الان من عادت کردم به بودن طرف نمیدونم چیکار کنم که تموم بشه از ذهنم بره

خودتو درگیر رابطه نکن.پسرا واسه التیام دادنت بهت نزدیک نمیشن وقتی وابستت کنه و سواستفاده کنه از احس ...

خودمم نمیخواستم اینجوری بشه

بلا تکلیف موندم 

فقط میخوام جمع کنم خودمو از این رابطه از اینکه انقدر درگیر طرف شدم بی هوا

چند سالته؟

۱۸