2777
2789
عنوان

مادر مهربون(قضاوت نکنید لطفا)

100 بازدید | 11 پست

واقعیت اینه که مادر من اصلا محبتشو به من  و خواهرم نشون نمیده

مهربون هستا ولی نه برای ما.اول نسبت به خواهر و دختر خاله هاش.

ارزو به دل موندم وقتی که مثلا چند روز ازمون دوره یکبار بگه دلم براتون تنگ شده.

اینطوری ک نمیگه به کنار.وقتی بهش میگیم دلم تنگ شده کی میای . اول داد و بیداد میکنه بعد گریه که چرا ولم نمیکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس مامان من ....

زنگ میزنم فدات بشم عزیزم خوبی شوهرت خوبه بچت خوبه نی نی توراهی خوبه وقتت بخیر باشه ازین جملات زیاد میگه

منم میگم مامان جان جلو بقیه اینجوری حرف میزنی حسودیشون میشه مامانم ۸۰ سالشونه ماشاءالله ☺️

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
برعکس مامان من ....زنگ میزنم فدات بشم عزیزم خوبی شوهرت خوبه بچت خوبه نی نی توراهی خوبه وقتت بخیر باش ...

اسی خدای نکرده نخواستم بااین کامنتم ناراحتتون کنم 🥲

نه عزیزم خدا حفظشون کنه.مادر من ۵۳ سالشه.

عزیزی 🤩

ماشاءالله مامان جوونن هنوز شاید حوصله ندارن 

مادرشوهر منم خشکن ندیدم تاحالا محبت به بچه هاشو چرا واسه نوه ها خیلی مهربونه ولی ندیدم برای دختر پسرش خیلی محبت کنه

عزیزی 🤩ماشاءالله مامان جوونن هنوز شاید حوصله ندارن مادرشوهر منم خشکن ندیدم تاحالا محبت به بچه هاشو ...

اصلا میگ‌وقنی من میرم سفر شما حق ندارید بگید کی‌میای.

حتی ب تماس تلفنی هم شاکی میشه.

اصلا میگ‌وقنی من میرم سفر شما حق ندارید بگید کی‌میای.حتی ب تماس تلفنی هم شاکی میشه.

خب اخلاقشونه عزیز زیاد پاپیچشون نشید ان شاءالله بعد یمدت خودشون خوب میشن