2777
2789
عنوان

اگه برگردین به ۲۶سالگی چه کارایی رو

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 24 پست
در تمام دوران زندگیم در حال تلاش بودم و همیشه زندگیم با برنامه پیش رفته بنابراین باز هم همون مسیری ک ...

شاغل هستید از یرنامه هاتون ورو های مدیریت زندگی زمان درس وشغلتون میگید برامون

کاربری دست دونفر هستش.لطفا برای حاجت روا،شدنم یه صلوات مهمونم کنید.
الان چکار هستی عزیزم ؟؟

عضو هیات مدیره و از مدیران و شرکای شرکتی هستم که توش کار میکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

26سالمه

ولی اگه برگردم عقب جنس مخالفو از زندگیم خط میزنم و ب کسی خیلی راحت اعتماد نمیکنم چون همه مثل خودم نیستن

تو 26سالگی دارم جا پامو محکمتر میکنم برای پیشرفتم و رسیدن ب هدفام تا سال دیگه ک بترکونم و اینکه ب افکار منفی اجازه نمیدادم بهم اسیب بزنن

با اینکه طرفمو خیلی دوستش دارم و خیلی آدم حسابیه و از سرمم زیادیه اما نمیذاشتم حداقل تو این سن بیاد تو زندگیم و احساسمو درگیر کنه شاید اگه احساسم درگیر کسی نبود بهتر دنبال اهدافم میرفتم....و اینکه شاید توی اون سن میرفتم دوباره دانشگاه و یه رشته دیگه میخوندم که مطمئن باشم تهش یه کار درست حسابی و پولساز هست....

💔
چرا عزیزم 

مشکل داریم

و ۱۲ساله ک حل نمیشه بدترم میشه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
شاغل هستید از یرنامه هاتون ورو های مدیریت زندگی زمان درس وشغلتون میگید برامون

شغلم رو در جواب یکی از کاربرا گفتم و تحصیلاتم کارشناسی ارشده. 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وقتم با گوشی هدر نمیدم.یه حرفه یادمیگرفتم  به خداو صل  میشدم باخودش دردودل میکردم زیبا ...

چه زیبا گفتید☘☘

پستتون حال خوبی به آدم میده

آدمی را آدمیت لازم است، عود را گر بو نباشد هیزم است...سلامتی گل نرگس آقامون صاحب الزمان صلوات
با اینکه طرفمو خیلی دوستش دارم و خیلی آدم حسابیه و از سرمم زیادیه اما نمیذاشتم حداقل تو این سن بیاد ...

هنوزم دیر نشده

اگه همراه و هم مسیر زندگیت خوبه و راضی هستی در کنار ب اهدافتم خیلی راحت میتونی برسی

۲۶ سالگیم پارسال بود 

در حال کار کردن بودم 

از تیر تا اخر بهمن فشرده پروژه داشتم 🫤🫤نفهمیدم چجوری ۲۶ ام تموم شد 

بهمنم فهمیدم باردارم 🥲🥲

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•