2777
2789
یادم نمیاد بدون بچه هام چجوری بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه، استفاده کن. مسافرت برید راحت و با فراغ بال، برا خودت فیلم ببین، کتاب بخون، خوراکی هایی که دوست داری بخور، تفریح و خرید و رستوران برو، بچه که بیاد اینا برای همیشه تموووومه.

من زندگی بدون بچه رو به کام خودم تلخ کردم از بس که در حسرت بچه دار شدن بودم، لذتی ازش نبردم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

در نبود بچه فقط و فقط و فقط زندگی عشقولانه کنید نمیتونم واقعا واضح بگم بچه تو سایت زیاده ،بد از بچه میل و رغبت به همسر تقریبا نصف میشه نه که زن نخواد وقت نیست و نه اینکه اولش وقت کم باشه بدش با بزرگتر شدن آدم آزادتر بشه نه  ،کلا وقت نیست تا ابد 😁😉

هیچی از هفت صبح تا هفت شب بدون همسرم تو خونه ام خودش میگه با دوستات یا خواهرات برو خرید اما من فقط ...

منم از صبح تا شب تنهام تو خونه، بیشتر روزا نهار میرم خونه مامانم حوصلم سر نره

خیلی خوبه، استفاده کن. مسافرت برید راحت و با فراغ بال، برا خودت فیلم ببین، کتاب بخون، خوراکی هایی که ...

من یه جورایی میشه گفت روزام تکراری و خسته کننده شده همه ی روزام عین همه هیچ فرقی نداره 

شاغل هم نیستم که روزام تنوع داشته باشه امسال کنکور دادم خدا کنه قبول بشم از این وضعیت در بیام 

من یه جورایی میشه گفت روزام تکراری و خسته کننده شده همه ی روزام عین همه هیچ فرقی نداره  شاغل ه ...

متاهلی؟

آره تو زندگی پیش میاد خب.

این شبا برو هیئت خب. حال و هوات عوض میشه.

دوست داری فرهنگیان قبول شی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
در نبود بچه فقط و فقط و فقط زندگی عشقولانه کنید نمیتونم واقعا واضح بگم بچه تو سایت زیاده ،بد از بچه ...

تا ابد رو خوب گفتی. واقعا تا ابد

متاهلی؟ آره تو زندگی پیش میاد خب. این شبا برو هیئت خب. حال و هوات عوض میشه. دوست داری فرهنگیان قب ...

بله متاهلم

از فردا شب میخوام برم هیئت 

آره خیلی دوس دارم قبول بشم از این روزهای تکراری راحت میشم و کار مفیدی میکنم الان احساس میکنم از عمرم خوب استفاده نمیکنم

نتایج کنکور هم که فعلا نمیاد فکر کنم هفته اینده بیاد کلا استرس دارم نمیدونم اگه فرهنگیان قبول نشم امسال برم رشته های دیگه مثل علوم تربیتی و... بخونم یا دوباره پشت کنکور بمونم

خدایا به حق همین شب های عزیز حاجت همه رو بده حاجت منم بده ان شاء الله 

بله متاهلم از فردا شب میخوام برم هیئت  آره خیلی دوس دارم قبول بشم از این روزهای تکراری راحت م ...

ان شاءالله که نتیجه عالی باشه.

اگر قبول نشوی، برو رشته های دیگه بخون بعد از اون طریق وارد شغلی که میخای بشو.

من علوم تربیتی خوندم، آزمون استخدامی دادم و معلم شدم

ان شاءالله که نتیجه عالی باشه. اگر قبول نشوی، برو رشته های دیگه بخون بعد از اون طریق وارد شغلی که م ...

آره اگه فرهنگیان قبول نشدم حتما باید یه رشته دیگه رو بخونم دیگه خونه موندن فایده ای نداره جز خستگی و بی حوصلگی، سال دیگه مطمئنم دیگه توان ندارم برای دوباره خوندن اون درس ها

ممنون دوست عزیز به خاطر راهنمایهاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻