2777
2789

اول بگم خانواده پایه ای نداریم برای تولد گرفتن اولین سال گرفتم شب با گریه خابیدم و باشوهرم دعوامون شد سر رفتارای خانوادش

حالا من میگم بریم کیش برای تولد،شوهرمم وضع مالیش خوبه ولی دلش نمیاد میگه موتور شارژی میخرم براش و تمام

واینکه خودش میگه برای تولد بریم مشهد با مامان و باباش که اینم بنظرم کنسله

شما باشین چیکار میکنین

کاش ماهم یه خانواده باحال و پایه داشتیم میتونستم تولد بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل شمام سال اول قشنگ ر ی د ن به تولد یکسالگیش،تولد دوسالگیش چندروز پیش بود،واسش پیراهن و یه کفش خوشکل خریدم بردمش آتلیه،شب تولدشم کیک خریدیم سه تایی رفتیم یه کافه شیک عکس گرفتیم بعدشم رفتیم رستوران شام خوردیم واقعا بهمون خوش گذشت

تولد بچتون میرید مسافرت؟؟تولد چه ربطی به مسافرت داره؟

یا با دوستاش بگیر یا یک روز به یاد موندنی براش بساز 

۱-قبل از بیدار شدنش دور و برش رو پر از بادکنک کن و تزئین کن

۲-براش ترانه بذار و صبحونه ی مورد علاقش

۳-ببرش خانه بازی و بذار بازی کنه

۴-یه کادوی خوشگل

۵-شام مورد علاقش بیرون از خونه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
منم مثل شمام سال اول قشنگ ر ی د ن به تولد یکسالگیش،تولد دوسالگیش چندروز پیش بود،واسش پیراهن و یه کفش ...

چقد عالی عزیزم

مثل من سال اول نفهمیدم از حسودی خانواده شوهرم بود چیشد یهو همه چی خراب شد ضدحال زدن بهمون

جوری که خانوادم فرداش زنگ زدن گفتن چرا تولد گرفتی

منم دوسالگیش مشهدرفتیم

سه سالگی شمال که خیلی حال داد تو باغ با خانواده خودم

الان میگم کیش بریم 

یا به قول شما ببرم آتلیه ویه جشن کوچیک

الحمدالله یه کاری میکنن ادم فقط فاصله بگیره ازشون

دقیقا شب تولد یکسالگیش از ۱۵ روز قبلش برنامه ریزی کردم دعوتشون کردم یه شب قبل تولدش زنگ زدن بهونه آوردن گفتن نمیتونیم بیایم