2777
2789
عنوان

خانوما لطف کنید یه دقیقه بیاید

19 بازدید | 4 پست

مادرم دیگه خستم کرده واقعا چند وقته دارم فکر میکنم یک روز ساکم رو ببندم برای همیشه بزارم برم

از بچگی فقط ازش ترسیدم یکبار مثل رفیق یا دوست باهام برخورد نکرد

مثلا یک ماه پیش رفتیم جایی مهمونی جلوی کل جمع شروع کرد تخریب من

بعد دید ناراحت شدم و برخورد کردم که مادر من این حرفا جاش اینجا نیست سریع خندید گفت بابا منظور بدی نداشتم که ناراحت نشو

یا مثلا توی پارک کنار دوستاش نشسته بود من یه لحظه رفتم جایی برگشتم دیدم دوستاش بد نگاهم میکنن یکیشون خیلی رک برگشت به مادرم گفت منم مثل شما همین مشکل رو دارم بعد بمن اشاره کرد

واقعا نمی‌فهمم خب اگر بچه نمیخواستی نمیاوردی اگر میخواستی چرا اینجوری هستی آخه

بخدا خودم تو زندگیم هرروز درگیر مسائل و کارای خودمم اینم شده قوز بالا قوز برای من

بابا توروخدا یا بچه نیارین یا اذیتش نکنید بخدا آه بچه ها دامن این پدر و مادرای قدر نشناس رو یک روزی میگیره

شما یک راهکاری بدید من از غم و درد بزرگ رها شم بخدا دعاتون میکنم ایام محرم

تازه به شدت سلطه گره تو همه چی دخالت میکنه از زندگی مردم و بچه هاشون بگیر تا من و مسائل کاریم عادت داره به قضاوت و تهمت چه نسبت به من چه نسبت به دیگران

هرروز یه عیب جدید روی من میزاره چند روز پیش با من بحث کرده بود به شدت

برگشته میگه تو تیروئید داری حتما که انقدر عصبی هستی حتما برو دکتر

بابا تو اصلا مگه اعصاب گذاشتی بمونه که تا بخوام داشته باشم؟

بهش میگم بریم پیش مشاور میگه بریم بعدش اصلا انگار نه انگار هربار بعد هر دعوا خودش پشیمون میشه میاد میگه ببخشید آخه تو بدی میگم اگر من بدم مادر من ازدواج کن مجدد برو سر خونه زندگیت راهمون جدا بشه اینجوری بهتره تا اینکه هرروز بخوام اعصاب خوردی داشته باشم

هرجا خودش دلش بخواد باید به اجبار همراهش برم اگر نرم شر بزرگی درست میکنه

اما اگر من یکجایی بخوام برم تفریح یا مسافرت نه تنها که نمیذاره برم بلکه خودش هم نمیاد و از قصد میشینه خونه

اگر یک مسافرت بر فرض محال آدمو ببره صد بار میگه من پولمو خرج کردم بردمت آوردمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌وقتی‌رفتی‌کنارت‌مادرت‌۱۲مرتبه‌یاعزیز‌رابخون‌به‌خودت‌فوت‌کن‌عالیه‌من‌‌امتحان‌کردم‌چندین‌بار

عزیزمی ولی من بارها امتحان کردم نه تنها اثر نداشت بلکه هربار بدتر از قبل از مادرم ناامید شدم