2777
2789
عنوان

باشوهر بددل چه کنم

225 بازدید | 20 پست

دوستان بخدا دیگه خسته شدم هیچ جوابی نمیتونم بدم توتنهایی خودم میشینم گریه میکنم نارحتی میکشم یابیشتر وقتها ازسرکار میام میگیرم میخوابم تانفهمم از دنیا چه خبرقرصی دارویی نمی‌شناسین بدین بخورم چندروزی بلندنشم 

یکیو میشناسم شوهره از خونه ک می‌ره بیرون سیگارشو می‌ذاره لای در اومدنی اگ سیگاره نباشه شر راه میندازه 

یا زنه بره حموم این بیاد ببینه حموم بخار داره دعوا راه میندازه میگه با کی رفتی 

بخند، اندوه جهان تاکی ؟! :)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من اول عروسیمون بددل بود حتی یکبار هم کوتاه نیومدم چند ماه جنگیدم ۱۳ ساله دارم راحتتتتتت زندگی میکنم شما هم کوتاه نیا گفت طلاق بگو دست تو جیبت کن مهریه مو بذار رو میز بعد برو طلاقم بده 

چجوری بفهمم طرفم بد بینه عزیزم؟

همسر من تا عروسی بهیچ عنوان خودش رو نشون نداد من شاغل بودم تیپ میزدم هیچی نمیگفت یک هفته بعد عروسی گفت خوووووووب دیگه هرچی بودی بذار پشت در خوشم نمیاد سرکار بری لباس فلان بپوش بیرون نرو گفتم‌برو بینیم بابا خلاصه ۲-۳ ماه هی تلاش کرد دید حتی یکبار هم کوتاه نیومدم ایشون هم ادا در نمیاورد واقعا عذاب میکشید دیگه رفت دکتر دارو میخوره بددلی بیماریه باید درمان بشه با اطاعت و کوتاه اومدن هی بدتر میشه 

همسر من تا عروسی بهیچ عنوان خودش رو نشون نداد من شاغل بودم تیپ میزدم هیچی نمیگفت یک هفته بعد عروسی گ ...

وای من میترسم نکنه واسه من اینجوری باشه الان بنظرت بهش بگم؟ چی بگم؟

بخند، اندوه جهان تاکی ؟! :)