عروسی خواهرم ماه قبلی بود رفتیم اونجا دید آنچنانی عروسی گرفتن بعد نمیدونم ازکی شنیده بود که خانواده ام 180ملیون جهیزیه خریدن ازاون روز به بعد بامن دعوامیکنه میگه چرا به خواهرت اینقدر جهیزیه گرفتن به تو نگرفتن یابهانه های الکی میاره پیش مشاوره هم نمیاد میگه مگه ماروانی هستیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه چن وقته ازدواج کردی خب بگو اون موقع اون چیزایی که برا من خریدن ارزون بوده والا همون ۱۸۰ میلیونی که برا خواهرم خرج کردن
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
دوستان حتی میگه اون وسایل های هم گرفتن به قیمت چندسال آینده رودادن نه اینکه قیمت همون سال گفتم ببین هرسالی هم گرفته باشه به قیمت همون سالی که جهزیه دختر میبره خونه بخت حسابش میکنه میگه نه این کار اشتباه خیلی کشیدن روش