2777
2789
عنوان

باشوهر بددل چه کنم

78 بازدید | 7 پست

عروسی خواهرم ماه قبلی بود رفتیم اونجا دید آنچنانی عروسی گرفتن بعد نمی‌دونم ازکی شنیده بود که خانواده ام 180ملیون جهیزیه خریدن ازاون روز به بعد بامن دعوامیکنه میگه چرا به خواهرت اینقدر جهیزیه گرفتن به تو نگرفتن یابهانه های الکی میاره پیش مشاوره هم نمیاد میگه مگه ماروانی هستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چن وقته ازدواج کردی خب بگو اون موقع اون چیزایی که برا من خریدن ارزون بوده والا همون ۱۸۰ میلیونی که برا خواهرم خرج کردن

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

عزیزم قیمتای امروزو نمیشه با فردا یکی فرض کرد چه برسه با سال پیش یا قبلترش

اگه اندازه هم بخوان پدر مادرا جهاز بدن که خواهر من سال ۷۸عروس شد دوتومنم نشد جهازش

الان یه سرویس قابلمه هم نمیشه با دو تومن

난 물만난 물고기 soak up the music

دوستان حتی میگه اون وسایل های هم گرفتن به قیمت چندسال آینده رودادن نه اینکه قیمت همون سال گفتم ببین هرسالی هم گرفته باشه به قیمت همون سالی که جهزیه دختر می‌بره خونه بخت حسابش می‌کنه میگه نه این کار اشتباه خیلی کشیدن روش