اما من تو بارداری اکو جنین انجام دادم و گفت رسوبات کلسیمه هیچ مشکلی نیست و از نظر من نمیخواد پیگیری ...
دکترفرستاداکوجنین توچندهفته بارداری؟دکترمن گفت فقط یه سوراخ به مروربسته میشه امامن آروم نشدم دوسه تامرکز اکوجنین رفتم که مشکل فقط سوراخ نبود تنگی دریجه و سه تاسوراخ سن بارداری بالابود همکاری نکردسقط کنم به هردری زدم نشد ۵ سال طفلی دخترم دردورنج وبیمارستان کشید
دکترفرستاداکوجنین توچندهفته بارداری؟دکترمن گفت فقط یه سوراخ به مروربسته میشه امامن آروم نشدم دوسه تا ...
من تو ۱۸هفته بودم،،البته میتونستم دکتر آشنا پیدا کنم برا سقط اما خب بهم گفتن خدا رو شکر قلبش سوراخ نیست و رسوبات کلسیم هست که به مرور خود به خود رفع میشه والا به من نگفتن سوراخه وگرنه خودم یکاریش میکردم
دوران بارداری قرص کلسیم استفاده میکردید،اخه رسوبات چ ربطی به سوراخ قلب داره احتمالا اینطوری گفتند شم ...
نه والا اصلا استفاده نکردم،خب چرا بهم نگن چون هر وقت سونو هم میرفتم میگفتم ببینید اون لکه رو قلی هنوز هست همه ی سونوهایی هم که میرفتم معتبر بعد میگفتن آره هست ولی این چیز مهمی نیست تو همه ی جنین های سالم دیده میشه،،اون دکتر اکو باید بهم میگفتن چون پزشکم نامه داد و گفت برو پیشش جواب اکو رو هم برام بیار جواب اکو رو هم که بردم گفت ببر پیش جنین شناسی مال بارداریهای پرخطر بود اونم گفت سالمه اگه میخوای سلفری هم انجام بده ولی اگر چیزی هم باشه تو سلفری مشخص نمیشه و به من گفتن بهتون قول میدم بچه سالم هست چون جواب اکو سالم زده و مشکلی نداره
من دکترآشنا نبود به هردری زدم نشد خیلی حال ورروزای بدی وگذروندم
منم دکتر آشنا نداشتم ولی یکی از دوستان گفتن هر کاری نیاز هست انجام بده اگر گفتن که مشکلی داره و سقط نمردن یه دکتر خیلی خوبی میشناسم که برات سقط رو انجام بده که همه گفتن سالمه مشکلی نداره منم کاری انجام ندادم،،،اگه همون موقع مشخص میشد که بچه مشکلی داره من یکاری میکردم نه اینکه روز زایمانم برسه و بچه رو ببینم و دو روز بعدش هم که فوت کرد حداقل اونطوری اینقدر افسرده نبودم حال و روز خودم شاید بد میشد الان حال و روز همگیمون بده هر کی از راه میرسه میخواد بهم دلداری بده حس ترحم دارن بهم این حس ها رو دوست ندارم الان تپش قلب گرفتم سرگیجه دارم چشام سیاهی داره میره زیر چشام به شدت چروک برداشته شدم پوست و استخون خودم هم از خودم بدم میاد از جمع فراری شدم حس خیلی بدی دارم که رفتم بیمارستان و دست خالی برگشتم
من توسونومشخص شد فرستادن اکو جنین نمیدونم واسه شماروچرانگفتند
منم تو سونو آنومالی اکوژن زده بود پزشکم منو فرستاد اکو ،،،پزشک اکو که فوق تخصص هم بودن گفتن که پزشک زنان شما رو فرستاده که ببینم قلب بچه سوراخ هست یا نه که خدا رو شکر سوراخ نیست و رسوبات کلسیمه که برطرف میشه یادمه اونشب خودم تک و تنها از این مطب به اون مطب میرفتم تازه تصادف کرده بودیم مینمون داغون شده بود تو خیابون میترسیدم ماشین بگیرم برم خونمون بعد ساعت ۱۲شب رسیدم خونمون ،،،یعنی مال شما رو تو اکو هم گفتن که سوراخه؟؟؟جواب اکو رو نمیدونم کجا گذاشتم که ببرم نشون دکتر بدم بگم چرا نتونستی تشخیص بدی قلب پسرم سوراخه