2777
2789
عزیزم خیلی سخته باتموم وجودم درکت میکنم  اماچطوردعاکنم مرگش وبخوام ایشالله خداشفای کامل بده لبا ...

اسم پسرم هم یاسینه، اتفاقا از  نام سوره یاسین خوشم اومد اسمشو گذاشتم یاسین ، بچه نیست  تقریبا ۱۹، سالشه ، از حدود ۱۴سالگی مشکلات شروع شد یعنی با شروع بلوغ مغزش دیگه رشد نکرد و دچار زوال شد و روز به روز بدتر شد از مدرسه و اجتماع افتاد جلو چشمم تشنج کرد الان خانه نشینه مغزش و ذهنش درست کار نمیکنه 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
اسم پسرم هم یاسینه، اتفاقا از  نام سوره یاسین خوشم اومد اسمشو گذاشتم یاسین ، بچه نیست  تقر ...

توکلت بخداباشه حکمت خداچیه که ماازدرکش عاجزیم یهویی اینجورشد چقدرسخت سعی کن بپذیر شرایط بیماریش واینجوری بهترکنارمیای خودت کمتراذبت میشید بامامانایی که شرایط شمارودارند دراارتباط باش وازتجربه یات همدیگه استفاده کنید جزصبوری چ میشه کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توکلت بخداباشه حکمت خداچیه که ماازدرکش عاجزیم یهویی اینجورشد چقدرسخت سعی کن بپذیر شرایط بیماریش واین ...

با چند نفر تو همین سایت حرف زدم که بیمار اینجوری داشتن تو خونه وگرنه تو فامیل و همسایه اینجور بیماری نیست ، فقط باید قبول کنم دیگه راه دیگه ندارم ، اتفاقا اینها همینجورین هر روز باید قرص بخورن تا زمانی که بمیرن ، 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
با چند نفر تو همین سایت حرف زدم که بیمار اینجوری داشتن تو خونه وگرنه تو فامیل و همسایه اینجور بیماری ...

میدونم سخته اما طفلی بچه ت بیشترعذاب میکشه حداقل جلوپسرت مادرقوی باش