2777
2789

دکتر برام لتروزول تجویز کرده که روز 12 سیکل برم سونو و امپول hcg بزنم که تخمک ازاد شده

اما این امپول تو هیچ داروخونه ای نیست

منم میخوام از امشب لتروزول و شروع کنم چه کنم حالا اگه این امپول پیدا نشه؟

جایگزینش چیز دیگه ای میشه زد یا میدونین کجا همین امپولو داره بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم از بندر عباس میشه اینترنتی خرید؟

فک نکنم بشه،چون امپول خراب میشه،بگرد گوگل سرچ داروخانه داروهای کمیاب،من تو بندر یروز کامل همه منطقه ها که داروخونه داشت زیررو کردم از طریق برنامه بلد

عزیزم برو داروخانه هایی که تو مراکز ناباروری هستن مثل مام داره ...من خودم اصفهانم چند دوره استفاده ک ...

مام که نداشت یه جا دیگه پیدا کردم داره میگه برای بیمارای مرکزمونه حالا بازم میگردم تو همین مراکز ناباروری ببینم چی میشه مرسی از راهنماییت عزیزم شما که الان به سلامتی مامان شدی قبلش چند بار از این امپولا استفاده کردی؟

اگه آمپول و پیدا کردی خوب بزن اگه نه کیت تخمک گذاری بخر دوازدهم پریودیت برو سنو روز بعدش کیت استفاده کن من پیش این دکتری که رفتم اینجوری بهم گفت ۳۵سال سابقه مامایی داره سنشم زیاده

مام که نداشت یه جا دیگه پیدا کردم داره میگه برای بیمارای مرکزمونه حالا بازم میگردم تو همین مراکز ناب ...

من سه دوره مصرف کردم ولی باردار نمی شدم بعد از عکس رنگی کردم فهمیدم لوله هام چسبندگی داشته که خداراشکر باز شد وبا اولین دوره باردار شدم.

اگه آمپول و پیدا کردی خوب بزن اگه نه کیت تخمک گذاری بخر دوازدهم پریودیت برو سنو روز بعدش کیت استفاده ...

من الان ماه 5 اقداممه تو این 5 ماه همش از کیت استفاده کردم ماهیی  ، 6 بار رفتم سونو روز دقیق تخمک گذاری رو پیدا میکنم ولی باردار نشدم فولیکولمم خوبه شوهرمم سالمه نمیدونم دیگه مشکل از کجاست