2777
2789
عنوان

جواب نمونه دولتی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 34 پست
همون کتبی و بدون محاسبه مستمر نوبت دوم؟ 

آره

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبولی ششم به هفتم؟ چه کار کردی فبول شدی چه کتابی خوندی

نه نهم به دهم ششم به هفتم رو برداشتن من میگم که زیاد نخونده بودم کتابای درسی خودم اما خب تست زیاد زدم و واقعا کمک کرد دو تا از سوالای امسال از پارسالیا بود 

خواهر منم قبول شد خیلی خوشحال شد، ایشالله موفق باشید همگی، ولی اول راهتونه نباید هیچ وقت دست از تلاش بردارید.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
 وای ینی کشتن ما رو شهرستان های استان تهران امروز اومد

دقیقااااا.مطمئنم استان ما آخرین استان منتشر می‌کنه  

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.