2777
2789
عنوان

خانم های که ای وی اف انجام دادن به هم فکریتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا تخمه داشتم در کمال ناباروری سه تاش گرفت  ده تا زن بودیم اونا نفری هشت تا ده تا تخم ...

عزیزم درسته میگن کیفیت خیلی مهمه تا سایر فولیکول.شما تو اون دوره داروها یا خوراکی های خاصی مصرف کرده بودین ک کیفیت رفت بالا؟ 

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
مرسی گلم که جوابمو دادی❤🌷 شالگردن گرد بخوام ببافم چجوری ببافم؟ هم تعداد دانه هاش؟ هم مدلش؟ واین ...

برای شال گرد میل گرد باید باشه

دونه هاش رو طبق سایز دخترتون مثلا شال گردت رو میخوایرکیپ باشه یا یه دور بپیچوتی دور گردن یا نه شلتر باشه برای کیپ باشه به تعداد دونه های کلاهت سر بنداز شلتر دونه های کلاه +نصف دونه ها

مدلشم شبیه کلاه بباف ولی رج اول شروع کن به طرح انداختن  کشباف اصلا نباف

پایان کارتم دونه ها رو کور کن 

اندلزه شالتم از سرشونه ها بباف تا کنار لاله گوش باز خودت حین بافت اندازه بزن ببین کوتاه میخواد یا بلندتر

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
برای شالگردن گرد میشه مثل همین کلاه رو ببافم ولی بجای اینکه آخرشو جمع کنم دوباره کشبافت ببافم؟ بخوا ...

برای شالت از اون قسمت خط قرمز بباف 

واگر میخوای کلوشتر بشه اون قسمت های که علامت زدم تو هر رج دونه اضاف کن مگر نخوای رو قسمت کلوشت طرح باشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من سه تا تخمه داشتم در کمال ناباروری سه تاش گرفت  ده تا زن بودیم اونا نفری هشت تا ده تا تخم ...

عزیزم  چه خوب حتماکیفیتشون بالا بوده واسپرم همجنین خوب بوده 

وقتی تخمک از خودت نیست یعنی بچه از خانم دیگه ای میشه ؟؟؟

از لحاظ ژنی بعله ولی احساسی نه بچه مامیشه

سلام عزیزم کل هزینه تو مرکز مشتاق باتخمک اهدایی حدودا چقدر وراضی هستید وپیش کدوم دکتر بودید؟

سلام 

هزینه ای وی اف ۱۵تومن تخمک کشی وانتقال 

تخمک اهدایی بستگی داره خودت شخص موردنظرت رو  پیدا کرده باشی یا مرکز یا یه واسطه که هر کدوم قیمت هاش فرق داره 

مرکز ۲۰تومن میگیره برای ۱۰تا تخمک 

خودت پیدا کنی توافقی هست 

واسطه پیدا کنه یه پولیم اون واسطه میخواد 

من تا الان ناراضی بودم 

دکتر کلانتر ودکتر خالصی ودهقان میرفتم