2777
2789
عنوان

من و شوهرم رابطه خوبی داریم ولی...

425 بازدید | 30 پست

من و شوهرم رابطه خوبی داریم ولی من همش احساس میکنم چون چاقم و اضافه وزن دارم باهام سرده ناگفته نمونه که اصلا اهل خیانت و این بحثا نیستا چون اصلا بیرون نمیره ولی من همش احساسم اینه بنظر شما منطقیه احساس من؟اینکه کسی راهکاری بجز رژیم برای لاغر کردن داره؟

چرا بیرون نمیره؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

شاید ربطی ب اندام تو نداره‌ و ذاتا سرد مزاجه

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا بیشتر از زنایه چاق خوششون میاد تا لاغر شاید تو رابطه کم میذاری واسش

یه چیز دیگه بگم من شدیدا با شوهرم رودربایسی دارم یعنی خواسته هامو نمیتونم بهش بگم  با اینکه پسرم دارمیره تو ۱۲ سال

یه چیز دیگه بگم من شدیدا با شوهرم رودربایسی دارم یعنی خواسته هامو نمیتونم بهش بگم  با اینکه پسر ...

چ خوب . همیشه همینطوری بمون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چ خوب . همیشه همینطوری بمون

وا چرا؟؟؟

میدونی مردا شخصیتی دارن که شیفته  کسی میشن ک بتونن خواسته هاشو براورده کنن تا بتونن تو ذهن طرف مقابل از خودشون ی شخصیت قوی ب جا بذارن

مردا عاشق اینن ک‌خواسته های طرف مقابلشوت رو براوردا کنن