2777
2789
عنوان

جراحی بینی

74 بازدید | 8 پست

دنبال دکترم😟

اونقدر که وسواس دارم همش هزینه ها داره می‌ره بالاتر،کمک ....تا۲۵هزینه میکنم ،مدنظرم نجفی بود که میگن ریسکین و دکتر شرفیان

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای عمل کنی بینیت چه مشکلی داره مگه 

یکم ایراد داره خب،همه اطرافیان عمل کردن ،منم رفته رو مهم😔

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد
یکم ایراد داره خب،همه اطرافیان عمل کردن ،منم رفته رو مهم😔

چه ایرادی مثلا؟ 

اینکه همه اطرافیان عمل کردن دلیل خوبی نیست ها.

بعضی ها اصلا نیازی به عمل ندارن واسه همین قضیه کلی خودشون‌رو‌به دردسر میندازن و عمل میکنن. به نظرم اول به این سوال جواب بده. 

چه ایرادی مثلا؟  اینکه همه اطرافیان عمل کردن دلیل خوبی نیست ها. بعضی ها اصلا نیازی به ع ...

علنن گفتن تو هم بینیت ایراد داره ،عمل کنی عالی میشی و از این حرفا...

اصلن از چهره م راضی نیستم حس بد دارم،خانواده همسرم همه بینی شون کوچیکه بدون عمل

علنن گفتن تو هم بینیت ایراد داره ،عمل کنی عالی میشی و از این حرفا... اصلن از چهره م راضی نیستم حس ب ...

خب بهرحال باید این تصمیم بخاطر خودتون باشه نه حرف بقیه. شما ناراحت هستی انگار از یه چیزی یا یه برخوردی. اول ریشه اینها رو پیدا کن و بدون که چهره ت همینطور هم خیلی زیباست.‌

بعدش اگه هنوز دوست داشتی عمل کنی بخاطر خواست خودت عمل‌ کن. 

استانداردهای زیبایی یکم توی کشور ما افراطی شده.‌ قرار نیست که بینی حتما خیلی کوچیک باشه که زیبا باشه. 

من خودم بخاطر حرف بقیه قصد عمل داشتم ولی پشیمون شدم چون دیدم خواسته درونی خودم این نیست. 

انشاءالله خدا بهت کمک کنه بهترین تصمیم رو بگیری چه عمل کردن چه عمل نکردن.