سلام به همه (طولانیه ولی تروخدا بخون)
خانما تروخدا یکی یه راهکار بدین دست تنها موندم هیچکس پشتمو نمیگیره
۸ ماه پیش یخچال جدید خریدم از مارک صنام تا الان دارم قسط میدم تا بمیرم ادامه داره 
در بالا و پایین یخچال تراز نیست
در بالا رو که میبندی پایین باز میشه و برعکس 
فریزر برفک میزنه یخ توی یخدان مزه بدی میده 
نونی که تو یخچال میزارم داغ نیست ولی بخار میکنه و میوه هام خراب میشن همه 
بطری آب مزه زهر مار میده 
میوه میزارم توش یخ میبنده درجه هم ک پایین بالا میکنی انگار ن انگار 
صداشم عین اگزوز ماشین سنگین
زنگ زدم بیان برای نصب و امضا اولین کسی که اومد گفت ک خرابه درش نصب نمیکنم فردا یکی ديگه اومد گفت نه درسته بزور زد ب پریز ۲۰۰ تومن گرفت و رفت 
الان همه مشکل هایی ک گفتم پیش اومده ضمانت ۱۸ ماهه دارم زنگ میزنم میگن خراب بود چرا گذاشتی نصب کنن چی کار میکردم زن تنها تو خونه کشتی میگرفتم باهاش ک نزنه به برق؟ از شرکت ۵ نفر فرستادن در یخچال و دل و روده ریختن بیرون تماما آسیب دیده و خط و خش و فرورفتگی افتاده 
زنگ میزنم به طرف میگم چرا نصب کردی فحش میده میگه من نصب نکردم کی گفته من آقای فلانی هستم رفتم صنعت معدن مسعول اونجا زنگ میزنه بهش زیر بار نمیره میگه ن من اون طرف نیستم بعد مسعولش میگه آقای فلانی من میشناسمت یهو آشنا در میان سلام علیک میکنن کار من میره رو هوا
الان برای بار ششم تکنیسین فرستادن داد و بیداد خانم جرا میگی خرابه برفک میزنه عادیه درش فاصله داره عادیه همه یخچال اینجوریه 
من خودم یه یخچال داشتم اینو خریدم بزارم جاش الان مجبور شدم قبلی بزنم به برق 
ترو به خدا من یقه کیو بگیرم وقتی شرکت میگه جنس ایرانی همینه میخواستی نخری ؟ اومدیم حمایت از کالای ایرانی کنم بفرما بهم میگن نمیکردی 
طرف حساب من کیه وقتی میگم شکایت میکنم میگن برو ۶دمیلیون بده هیچکاری واست نمیکنن من تکنیسین هستم میگم مشکل نداره یعنی نداره انگار من یخچال ندیدم