2777
2789
عنوان

اونایی که تحصیلات دانشگاهی دارن لطفا بیاید🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 25 پست
توی دانشگاه باید تا دکترا بخونه و معدلشو بالا نگه داره و همزمان مقاله بده  که در مجموع ۱۰ تا ۱ ...

مرسی

‌                                                                                         

دانشگاه پیام نور شهرستان ها باید کارشناسی ارشد خونده باشی ویه پارتی داشته باشی به عنوان معرف  ...

ممنون که جواب دادید

‌                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه تو دانشگاه تدریس کنه، باید دکترا داشته باشه، که الان فک کنم برای دکتراها هم کار نیست🙁

🥰🥰🥰ممنون

‌                                                                                         

من تحصيلات دانشگاهي ام رشته رياضي هست، براي تدريس در رشته رياضي بايد در دانشگاه فرهنگيان قبول بشه كه از همون اول استخدام هست و اگر در رشته رياضي كاربردي يا رياضي محض قبول بشه بايد منتظر ازمون ايتخدامي بمونه كه اونم واقعا خيلي سخت ميگيرن كه احتمال قبولي هم كمه، نميدونم ازمون سختو مصاحبه. اگر  طرف واقعا درسخون و علاقمند هست وارد رشته رياضي مخصوصا رياضي محض وكاربردي بشه، چون اين رشته ها واقعا سخت هستند و تقريبا ادم رو در دوره دانشگاه يك بعدي ميكنند و بازار كار هم نداره. من و چند تا از دوستانم دكتراي رياضيات محض و كاربردي داريم و لي شغل رسمي نداريم و بصورت خق التدريس در دانشگاه ازاد تدريس ميكنيم كه  خقوقش چندر غاز هست. رشته دبيري رياضي به نسبت راحتتر هست چون علاوه بر دروس عمومي نزديك ٢٠ واحد هم دروس روانشناسي داره. كه تقريبا نسبت به رشته هاي رياضي محض و كاربردي راحتتره. ولي در كل به نظرم دانشگاه فرهنگيان بخونه عالي ميشه چون حتما استخدام ميشه.

اگه رشتش ریاضیه چرا به برنامه نویسی فکرنمیکنین؟ خیلی درامدش خوبه و الان تو بورسه  مهندسی کامپی ...

دخترم امسال میره نهم داره بررسی میکنه که چه رشته ای بهتره.آخه همه دارن جلو پاش سنگ می ندازن که ریاضی اصلا به درد نمیخوره مردونه اس فایده نداره شغل نداره باید تجربی بخونی باید پزشکی بخونی و ...خودشم میگه اصلا اینجوری نیست ریاضی ام رشته خوب خیلی داره من نه تجربی میخوام نه پزشکی میخونم اگه راست میگن چرا خودشون نخوندن.

دخترم خودش میگه بازار کار مهندسی کامپیوتر خیلی خوبه.میشه توضیح بدید برنامه نویسی چیه؟

‌                                                                                         

اینم در نظر بگیر که دانشگاه فرهنگیان محدودیت سنی داره  یادم رفته چقدر  ولی زیر سی سال با ...

میدونم محدودیت داره گفته بود حداقل سن ۱۷ سال حداکثر ۲۴ سال

‌                                                                                         

دخترم امسال میره نهم داره بررسی میکنه که چه رشته ای بهتره.آخه همه دارن جلو پاش سنگ می ندازن که ریاضی ...

خوبه که همچین تفکری داره...من رشته دبیرستانم تجربی بودبه دلیل همین حرفای اطرافیانم ترغیب شدم ک برم تجربی ولی واقعا ادم روزی۱۰ساعت ساعت درس خوندن نبودم تجربی رقابت خیلی خیلی سختی داره اگه قبول نشی سال اول و پشت بمونی که ادم فشار روانی خیلی بدی رو متحمل میشه🤦🏻‍♀️من به توصیه مشاورم اومدم مهندسی کامپیوتر دانشگاهم تاپ نیست ولی راضیم 

دخترشما اگ دبیرستانش رو ریاضی بخونه عالیه و میتونه بهترین دانشگاه باکمی تلاش قبول بشه و این خودش یه امتیازه... راجب کامپیوتر و شاخه هاش میتونید سرچ کنیدو اطلاعات کسب کنید 

برنامه نویسی طراحی سایت هوش مصنوعی و...

امیدوارم موفق بشه❤