2777
2789

لطفا راهنمایی کنید منو.توی یه سایتی خوندم که از طریق رشته ریاضی میشه دبیر ریاضی شد و البته دخترم از دبیر ریاضیش سوال کرد اونم همینو گفت.اینم نوشته بود که اگر ادامه تحصیل بدی میتونی توی دانشگاه هم در هیئت علمی یا به عنوان‌ استاد کار کنی.سوالم اینه که برای کار توی دانشگاه چه مراحلی رو باید پشت سر بزاری و چه مدرک تحصیلی باید داشته باشی همه ی اینا چند سال طول میکشه؟

اگر اطلاعات دارید لطفا جواب بدید ممنون میشم

‌                                                                                         

اگه دبیر میخواد بشه باید یا دانشگاه فرهنگیان قبول شه یا لیسانس ریاضی رو بگیره آزمون استخدامی شرکت کنه 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تدریس توی دانشگاه حداقل ارشد میخواد...ولی پول خوبی نمیدن چون حق التدریسن...برای هییت علمی حداقل دکترا میخوان که خب حقوقش بهتره....دیگه تا دکتری بخوای بخونی 4+2+4 سال یه دوره پست دکتری هم هست ...که اونم فک میکنم 2 ساله 

توی دانشگاه باید تا دکترا بخونه و معدلشو بالا نگه داره و همزمان مقاله بده 

که در مجموع ۱۰ تا ۱۳ سال طول می‌کشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اگه دبیر میخواد بشه باید یا دانشگاه فرهنگیان قبول شه یا لیسانس ریاضی رو بگیره آزمون استخدامی شرکت کن ...

ممنون 

‌                                                                                         

دانشگاه پیام نور شهرستان ها باید کارشناسی ارشد خونده باشی ویه پارتی داشته باشی به عنوان معرف 

دانشگاه معتبر بخوای بری دکترا به بالا کلی مقاله داده باشی قبلش به عنوان دستیار استاد بعد چندسال مدرک گرفتی  به عنوان استاد تمام 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

برای اینکه تو دانشگاه تدریس کنه، باید دکترا داشته باشه، که الان فک کنم برای دکتراها هم کار نیست🙁

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
برای تدریس توی دانشگاه حداقل ارشد میخواد...ولی پول خوبی نمیدن چون حق التدریسن...برای هییت علمی حداقل ...

خیلی ممنونم

‌                                                                                         

دقیق  نمدونم   اما  هیئت  علمی  قبلا  میگفتن  حتما  دکتری  باید داشته   باشی

رشته  ریاضی  میخونی  کنکور  ک  دادی  ریاضی  محض  و  کاربردی    رو  میتونی   انتخاب  کنی  جهارسال  کارشناسی

دوسال  ارشد

دو سال  هم  دکتری

اگه  بتونی  بی  وقفه  قبول  بشی 

خود  دکتری  پذیرشش   قبلا  سخت  بود الان  نمدونم  چطوریاس

فرهنگیان و ازمون استخدامی برا دبیری.برا تدریس دانشگاه هم دکترا.البته بعضی دانشگاهای سطح پایین فوق رو ...

مرسی

‌