2777
2789
عنوان

دختر یکسالم جیغ جیغو شده

261 بازدید | 27 پست

دخترم یکسالشه

خیلی حواسم هست که کارش به گریه نیفته و‌بهش تا حد ممکن نه نگم و خونه براش ایمن شده که آزاد باشه توش

ولی جدیدا الکی جیغ میزنه یا وقتی یه خواسته ای داره جیغ میزنه گاهی

تو پوشک عوض کردن و‌لباس عوض کردنم دو‌ماهی هست مقاومت داره

بچه شما تو این سن اینجوری بودن؟

یا بچه من لجبازه؟

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بخاطر اینه ک تا تونستی ن بهش نگفتی عزیزم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
دقیقا بخاطر اینه ک تا تونستی ن بهش نگفتی عزیزم

عزیزم‌‌شما چندتا کتاب تربیت کودک‌بخون وگرنه ممکنه بچت در بزرگسالی با آسیب های جدی مواجه بشه

عزززیزم واکنش نشون نده جلوش من حس می کنم بچه ها از صدای جیغشون خوششون میاد واسه همین جیغ میزنن

نشون نمیدم

ولی باز فردا همینه داستان😢

اه منم بچه بودم جیغ جیغو بودم 😐هی همه میگن بهم 😑 بدم میاد دختر داشته باشم که یه موقع بخودم نره 😐😒

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بچه ها تو یه سنی براشون این عادیه استرای دور و اطرافشون کم کنید کم کم تموم میشه

تا کی ادامه داره؟
استرسی نیست آخه

صبح تا عصر تنهاییم

عصرا میبرمش بیرون تا باباش بیاد

آخر هفته ها میریم خونه مامانم همین 😩