2777
2789

سلام بچه ها کسی وضعیت مشابه داشته بهم کمک کنه؟من بچه م اولگو‌ بود.تو بارداری اندازه ی هفته ابش کم شد ک بعد دوباره برگشت حالت عادی.الان یکسالشه ولی خودش نمیشینه.چاردستوپا راه نمیره.سینه خیز نمیره. بهداشت گف ببرمش تست تکامل.اونجا بهم گفتناز لحاظ حرکتی خیلی پایین تر از نموداره از لحاظ شناختیم مشکل داره مثلا توپ رو نمیشناخت .چیزی رو توی سبد نمینداخت فقط از توش برمیداشت. کار درمانی چقد طول میکشه؟بچه م چش شده؟مغز و اعصابم بردم ازش نوار مغز گرفتن گفتن‌مشکلی نداره نوارش.پس چشه.خسته شدم😭همون اندازه ک برای اون یکی قلش حرف میزنم و باری میکنم با اینم حرف زدم بازی کرذم کار کردم.چرا اون الان داره راه میره ولی این ی سینه خیز ساده رو هم نمیره.دلم میخواد بمیرم انقد خسته ام

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه

بچه من کاردرمانی میرفت ولی خیییلی با بچه شما فرق داشت شرایطش 

بچه من دور از جون بچه شما کلا فلج مغزیه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من کاردرمانی میرفت ولی خیییلی با بچه شما فرق داشت شرایطش  بچه من دور از جون بچه شما کلا فل ...

خدا بهتون صبر بده بچتونم شفا بده

خودت باهاش توپ بازی میکردی یاد نمیگرفت؟یا اولین بار اونحا توپ رو دید که میگی نمیشماخت؟

توپ بازی زیاد کردیم.ولی تو خونه ام فقط توپو میگبذه دستش نمیندازه.اندازه هزار بار بهش گفتم توپ.نمیدونم چرا باز اونجا نمیشناخت

کار درمانی واقعا اثر داره من بچه فلج مغزی دیدم که حتی گردن نمی گرفته ولی الان هم راه میره هم حرف میز ...

چقد طول میکشه.اخه من دوقلو دارم.نمیتونم تمام وقتمو بزارم رو کار درمانی یکیشون.بعد اون یکی عقب میفته

چقد طول میکشه.اخه من دوقلو دارم.نمیتونم تمام وقتمو بزارم رو کار درمانی یکیشون.بعد اون یکی عقب میفته

ممتاسفانه کاردرمانی زمانبره شاید یک سال شاید بیشتر منم خودم ۴ماهه درگیر کاردرمانیم

ممتاسفانه کاردرمانی زمانبره شاید یک سال شاید بیشتر منم خودم ۴ماهه درگیر کاردرمانیم

بچتون چند سالشه؟میگن هرچی زودتر شروع بشه‌ راحت تره

یکی از آشناهای شوهرم 

تا چهار سالگی اینطور بوده ، یهو وایساده رو دوتا پاهاش 

نگران نباش خوب میشه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
بچتون چند سالشه؟میگن هرچی زودتر شروع بشه‌ راحت تره

بچه من دوسال و هشت ماهه است درسته هر چی زودتر ببری بهتره پسر من مشکل حرکتی نداشت دیر به حرف آمد علائم اتیسم داشت خیلی افسوس میخورم که چرا زودتر نفهمیدم و اقدام نکردم

تجربه ای ندارم فقط خواستم بگم حتما کمک میکنه که گفتن ببر توکل به خدا روحیتو از دست نده از اطرافیان کمک بگیر یکم خودتم استراحت کن 

خدایا این فرزند عزیزمون وهمه بچه های دوستان که درد دل کردن رو شفا بده وبه خودشون توانایی وصبر عطا کن الهی آمین