سلام بچه ها کسی وضعیت مشابه داشته بهم کمک کنه؟من بچه م اولگو بود.تو بارداری اندازه ی هفته ابش کم شد ک بعد دوباره برگشت حالت عادی.الان یکسالشه ولی خودش نمیشینه.چاردستوپا راه نمیره.سینه خیز نمیره. بهداشت گف ببرمش تست تکامل.اونجا بهم گفتناز لحاظ حرکتی خیلی پایین تر از نموداره از لحاظ شناختیم مشکل داره مثلا توپ رو نمیشناخت .چیزی رو توی سبد نمینداخت فقط از توش برمیداشت. کار درمانی چقد طول میکشه؟بچه م چش شده؟مغز و اعصابم بردم ازش نوار مغز گرفتن گفتنمشکلی نداره نوارش.پس چشه.خسته شدم😭همون اندازه ک برای اون یکی قلش حرف میزنم و باری میکنم با اینم حرف زدم بازی کرذم کار کردم.چرا اون الان داره راه میره ولی این ی سینه خیز ساده رو هم نمیره.دلم میخواد بمیرم انقد خسته ام
از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچتون چند سالشه؟میگن هرچی زودتر شروع بشه راحت تره
بچه من دوسال و هشت ماهه است درسته هر چی زودتر ببری بهتره پسر من مشکل حرکتی نداشت دیر به حرف آمد علائم اتیسم داشت خیلی افسوس میخورم که چرا زودتر نفهمیدم و اقدام نکردم