2777
2789
عنوان

اگه نا امیدی بیا .. بخون 💎

91 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر امیدوارم که حال دل همتون خیلی خوب باشه ، من اصلا اهل نصیحت و اینجور چیزا نیستم فقط می‌خوام مثل یه خواهر یکم صحبت کنم باهاتون 🌱

اگه نا امیدی اگه حس میکنی شکستی اگه از همه دنیا سیری اگه خسته شدی اگه به فکر مرگی میخوام بهت بگم که میگذره همه و همه اش میگذره بهت قول میدم که همه چیز درست میشه ! اصلا نمی‌خوام شعار بدما نه اصلا ..

همه ما تو زندگیمون پر از مشکل هست هر کسی زندگیش تلخی و شیرینی هایی داشته ! اصلا تلخی زندگی هم جزئی از زندگیمونه دیگه اگه نبود که زندگی خیلی یکنواخت میشد...

وقتایی که دلت گرفته و حالت بده قرآن بخون و با خدا حرف بزن نمیدونی چقدر آرامش داره ♥️ مگه از خدا بهترم هست ! می‌شینی باهاش حرف میزنی و مطمئنی که حرفت پیشش امن میمونه.

هیچ وقت کم نیار ! به کسی تکیه نکن و روی پای خودت وایسا .. کار کن ، تلاش کن ، زحمت بکش ، قدر خانواده تو بدون ، از داشته هات شکر گذار باش و بابت چیزایی که میخوای تلاششش کن قطعا بهش میرسی با یاری خدا🦋

اگه یه جایی خسته شدی اشکال نداره پیش میاد دیگه اما فردا صبحش که بیدار شدی دوباره قوی تر شروع کن ! 

خلاصه اگه بخوام بگم قدر خودتو و بدون و خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزم 💚

حرفا زیاده اما اینجا دیگه جا نمیشه ..😅

اگه این پیامو میخونی حتما خدا خواسته و بی دلیل نیست! و امیدوارم حتی شده یه زره حالت خوب شده باشه🌱

من نمی‌شناسمت اما از ته قلبم میخوام که به تمام خواسته هات برسی و حاجت روا بشید ♥️ شبتون خوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم گرفته...شوهرم جلو جمع چندبار سرم داد زد...این ابروی رفته و عرور شکسته چطور جبران میشه اخه

محکم باش ! ضعف هیچ چیزیو درست نمیکنه 

دلیل داد زدنشو بپرس و باهاش صحبت کن بگو که ازش ناراحت شدی ! صحبت کردن خیلی خوبه البته صحبت آرام و با احترام!