2777
2789
عنوان

خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 44 پست
چه بیمیاری عزیزم

بیماری روده تحریک پذیر از نوع یبوست روزی ۸۰ تا بادشکم دارم استرس واضطراب کلی دارو اووه زنده ام ولی از زندگی خبری نیست مگر همنوع بیماریم پیدا بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماری روده تحریک پذیر از نوع یبوست روزی ۸۰ تا بادشکم دارم استرس واضطراب کلی دارو اووه زنده ام ولی ا ...

عزیزم منم یبوست دارم ولی روده تحریک‌پذیر نیست فکر نکنم مشکلی باشه که نشخ ازدواج کرد بالاخره همه آدم ها باد معده دارن طبیعیه

عزیزم منم یبوست دارم ولی روده تحریک‌پذیر نیست فکر نکنم مشکلی باشه که نشخ ازدواج کرد بالاخره همه آدم ...

ببخشید شب تاصبح ۸۰ تا بادشکم گ و ز عیب نیست هیچ کی قبول نمیکنه اصلا تو جمع نمیتونی زندگی کنی

عزیزم به قول خودت ی ازدواج منطقی باید بکنید من جای شما بودم تو این سن دنبال کا و تحصیلات بودم این ...

اخه یه بچه ی تک فرزندم اصلا محیط بیرون و کار نمیتونم برم از به طرفی هم افسردگی دارم بخاطر همین نمیتونم کار کنم ترجیح میدم ازدواج کنم 

ببخشید شب تاصبح ۸۰ تا بادشکم گ و ز عیب نیست هیچ کی قبول نمیکنه اصلا تو جمع نمیتونی زندگی کنی

درسته سخته با دارو کنترلش نمیشه کرد؟ من یه دکتر خوب تو کرج میشناسم اگه کرج هستید معرفی کنم من مشکل خونریزی روده داشتم پیش ابشون رفتم حل شد 

مرسی از راهنماییت عزیزم به کجا پیام بدم؟

ایشون ادمینشه 

@Alisahelen

خواهش میکنم 💜

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

درسته سخته با دارو کنترلش نمیشه کرد؟ من یه دکتر خوب تو کرج میشناسم اگه کرج هستید معرفی کنم من مشکل خ ...

بیماریش که درمان نداره دوماه بهت واسه باد دارو میدن یخورده بهتر که میشی قطع میکنن دوباره بر میگرده 

من ۲۵ سالمه ندارم مگه الان کسی خاستگار داره 

دوستای من دارن 

ی عالمه ام دارن 

هر جا میرن یکی ازشون خواستگاری میکنه 

ولی من ندارم 😢

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
عزیزم نیت کن برای ازدواج و بیا..انشاءالله جواب بگیری چله نادعلی شروع از ۵ محرم https://chat.whats ...

لینک باطل شده

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین