2777
2789
عنوان

خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 44 پست
من ۲۵ سالمه ندارم مگه الان کسی خاستگار داره 

من دوست پسر دارم ولس ۳ ساله نگرفته هنوز منو‌‌‌‌‌....نه خاستگاز ن دوس پسر خب پس چجوری شوهر کنم

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
منم ندارم تو فامیلم مورد زیاده ولی نمیان بگیرنم

حالا برعکس شما من تو فامیل خواستگار زیاد داشتم

پسر خالم

پسر عمم

پسر عموم

نوه دایی مامانم

ولی هم خودم هم پدرم میگفتیم فامیل اصلااااا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برعکس شما من تو فامیل خواستگار زیاد داشتم  پسر خالم  پسر عمم پسر عموم نوه دایی ما ...

منم فامیلی زیاد موافق نیستم ولی چون خیلی ییرون نمیرم کسی پیش نیومده باهاش آشنا بشم

عزیزم به قول خودت ی ازدواج منطقی باید بکنید

من جای شما بودم تو این سن دنبال کا و تحصیلات بودم

این تو قصه هاست که پسر شاه میاد سیندرلا رو از دست نامادری نجات میده و آسون‌ترین کار ممکن

کا و تلاش سخته

منم فامیلی زیاد موافق نیستم ولی چون خیلی ییرون نمیرم کسی پیش نیومده باهاش آشنا بشم

منم زیاد بیرون نمیرفتم ولی دوست پسر داشتم

تو دانشگاهم خواستگار داشتم که با دوست پسرم دیدم پشیمون شد😁😁

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔