2777
2789
عنوان

امپول hcg

61 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان داشتم این ماه سونو دادم نوشته بود نرمال شده اندازه تخمدانم و دکترم خیلی راضی بود روز ۱۳ سیکلم یه امپول hcg گفت بزنم نصفشو . دکترم خیلی امید داشت این ماه حامله بشه . انقدر استرس دارم نمیدونم بی بی چک بزنم یا نه الان یک هفته از تزریق امپولم میگذره . کسی هست کمکم کنه یا مشابه این موقعیت داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها احه به من یکی داد همون همگفت نصفشو بزن 😐شما باردار شدی؟ مشکلتون چی بود که امپول زدید؟ 

اره عزیزم من همون ماه باردار شدم من تنبلی داشتم یسری دارو استفاده کردم برای همون دکتر بهم اینم داد که حتما تخمک گذاریم انجام بشه 

اره عزیزم من همون ماه باردار شدم من تنبلی داشتم یسری دارو استفاده کردم برای همون دکتر بهم اینم داد ک ...

وای چقدر خوب خداروشکر برای منم دعا کن منم مشابه شماهستم انشالله خدا حفظ کنه بچه ات رو

وای چقدر خوب خداروشکر برای منم دعا کن منم مشابه شماهستم انشالله خدا حفظ کنه بچه ات رو

فداتشم انشالا به زودی خدا نینی سالم و صالح میده بهت اصلا نگران نباش برای منم دعا کن بچم سالم باشه و سلامت بدنیا بیاد