2777
2789

یه چیزی که خیلی در بین نظرات دیدم: خودخواهی والدین که اسمش رو می‌ذارن مراقبت و دلسوزی و با کنترل‌گری و مداخله‌گری اجراش می‌کنن! 

نتیجه‌ش می‌شه فرزندان آسیب‌پذیر و وابسته که در زندگی مشترک موفق نیستن و نهایتن از دست والدین شون عصبانی هستن اما باز مادر و پدر رو قدیس می‌دونن و این چرخه ی باطل رو ادامه می‌دن.

باز هم مادرشوهرهایی رو خواهیم داشت که با دخالت، زندگی پسرشون رو خراب می‌کنن و مادرزن‌هایی که با نظر دادن های بی‌جا ارتباط دختر شون رو قضاوت می‌کنن.

این نتیجه‌ی دگم بودنه.

از ماست که بر ماست !

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اگه ما به بچه هامون شنا توی استخر خونه رو یاد بدیم توی اقیانوس جامعه غرق نمیشن 

ما زمانیکه باید خیلی از مسائل رو به بچه ها یاد بدیم درگیر چیزای دیگه هستیم وقتی نیازه اجازه بدیم بچه ها خودشون فرمون زندگی رو دست بگیرن همش ترس و واهمه داریم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اگه ما به بچه هامون شنا توی استخر خونه رو یاد بدیم توی اقیانوس جامعه غرق نمیشن ما زمانیکه باید خیلی ...

به شدت با کامنت‌تون موافقم 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.