2777
2789
عنوان

خانه سازمانی طبقه بالا یا...

159 بازدید | 17 پست

ب شوهر من قراره خونه بدن. ولی طبقه 3.4 هست. آسانسور نداره.

ما خودمون خونه داریم الان داخلش هستیم. شوهرم میوه بیا بریم اجاز بدین کلی هم وام داریم قسطا عقب افتاده. 

ولی من میگم خیلی پله داره بچمم ت خونه نمیتونم نگه دارم. باید از این پله ها برم بیام. 

میگه جوونی چیزی نیست. چ کنم؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودت خ خراب میشه ک ولی اگ اقتصادیه برید

اره اونم هست. موندم بخدا. 

شوهرم میوه ما خودمون 4 سال مستاجر بودیم دیگه نمیخورن خونه رو ک. فوقش رنگ میکنیم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
شوهرتون نظامیه؟ منم ی مدت تو خونه طبقه چهار بودم خیلییییی اذیته مخصوصا موقع خرید من ک بیشتر ی سال ن ...

ن عزیزم نظامی نیست ی ارگان دیگس. 

کدوم شهر بودی. چرا نشد. بد بودن؟ 

یه مدت برین اقساط و بدهی هاتون که تموم شد برگردین چون پله ادمو خسته میکنه منم سومم بدون اسانسور

خیلی دو راهیه بدیه. مامانم میگه داغون میشی. نرو

من سالها خونم طبقه سوم بود بدون اسانسور

شاغلم هستم ولی واقعا اگه بیماری خاصی نباشه تا جوونی سخت نیست فقط بحث اینه که وقتی خونه رو اجاره میدی درسته درامد داره ولی به هر حال یه سری مخارجم هست که باید بکنید و تو انتخاب مستاجر دقت کنید که اذیت کن نباشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ن عزیزم نظامی نیست ی ارگان دیگس.  کدوم شهر بودی. چرا نشد. بد بودن؟

شیراز,بد که نه اتفاقا بزرگ بود ولی چ فایده خیلییی پله داشت موقع خرید خیلی اذیت میشد زانومم درد میکرد سعی میکردم در روز زیاد از خونه بیرون نرم ک اذیت نشم ولی نمیشد 

شیراز,بد که نه اتفاقا بزرگ بود ولی چ فایده خیلییی پله داشت موقع خرید خیلی اذیت میشد زانومم درد میکرد ...

من بچ کوچیک دارم ت خونه بند نمیشه 😭😢

شوهرمم بجه دوم میخاد. میگه بیا بریم اونجا سبک بشیم دوتا بشن. باردار بشم بدتره مگه نه؟