2777
2789
عنوان

عکس خودمو همسرم از دوستی تا ازدواج 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 6864 بازدید | 142 پست
یکم مثال بزن مثلا ناراحتیتو چجوریرنشون میدادی ؟ چقدر بهش محبت میکردی؟؟

عزیزم😍به نظر من بسته به اخلاق طرف مقابلم داره گلم خیییلی زرنگ باشی پیچ و خم دست میاد و خودت اوستاد میشی گلم

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نبود ک غرق در عشق و محبتش کنم ک زده باشه  اما بی احساس هم نبودم  مناسبت های خاص ...

ببین مثلا من هر روز سلام صبح بخیر میگم بهش 

میگم روز خوبی داشته باشی و ازین حرفا در طول روزم یکی دوبار پیام میدیم بهم مثلا میگم ناهار خوردی 

مراقب باش

خسته نباشی مثلا دکتر میره میپرسم چی گفت چی شد

یکی دوبارم غذا براش درست کردم بیرون خوردیم

بخدادغر نمیزنم خیلی چیزارو ب روی خودم نمیارم ک بحث نشه

خیلی سختتتتت بیرون میاد  بهونه میاره مثلا ترافیک و واقعا هم تا دیر وقت کار میکنه و من در جریانم

چجوری من حس خوب بدم ب این رابطه 

چیکار باید بکنم؟؟یکی دوبارم واسش کادو گزفتم من

بخدا انقد اخلاقش خوبه ک ظاهرش واسم مهم نبود و نیست 😂چون من دوسش دارم از دیدم خوشگله  خانوادم ...

خداروشکر اخلاق شرط اوله خوشبخت باشین عزیزم حرفمو به دل نگیری من کلا اینجوریم بخدا نمیتونم دروغ بگم و الکی از کسی تعریف کنم رک حرفمو میزنم ولی زیاد ازش سرتری 

اگع قدرتو ندونست به خودم بگو فقط 😂😋 

خداروشکر اخلاق شرط اوله خوشبخت باشین عزیزم حرفمو به دل نگیری من کلا اینجوریم بخدا نمیتونم دروغ بگم و ...

خیلیا بهم اینو میگن 😂ولی من ناراحت نمیشم 

چون اخلاق داشت انتخابش کردم دیگ 😁

خدمت شما این واسه ازدواجمونه

مثلا پیله نمیکنم چیزیو بهش زور نمیکنم

ولیزتا حرف ازدواج شد گفت فعلا تو مرحله اشنایی و شناخت هستیم و عاقلانه باید تصمیم بگیریم

سنشم کاملا مناسبه واسه ازدواج

یعنی همش شما دارید بهش پیام میدی و جویای احوالش هستی؟؟ اون هیچی نمیگه؟ 

نه اونم هست واقعا اونم پیگیر منه

من چیکار کنم جذبم شه؟؟

بعد ی چیزی شده بود تو دوران دوستی سرد شید ی مدت؟؟

خیلیا بهم اینو میگن 😂ولی من ناراحت نمیشم  چون اخلاق داشت انتخابش کردم دیگ 😁

من سخت گیرم وسواس دارم تو ظاهر طرف یکیو شش ماه معطل کردم اخرشم ردش کردم اخلاقش خوب بود ولی بخاطر شغل اون و شغل ایندم ولش کردم چون نمی تونیستم کنارهم باشیم هنوزم دوسش دارم