دوستان میخام تاتو کنم روی دستم موندم چ طرحی بزنم ک طرف و قشنگ باشه راهنماییم میکنید چی الان قشنگه و د مده نشده
اگ هم دارید خودتون اگ امکانش هست عکسش رو بزارید ببینم ممنون 🌹
1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم
1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تتو دارم ولی رو دستم نیس تتو باید واست معنی خاصی داشته باشه با مدو غیر مد جلو نرو چون چیزیم ک الان مده فردا مد نیستو دلتو میزنه.عجله ای صرفا واسه اینک ی تتو بزنی تتو نزن
چه ارزشی داره یه طرحی که از بقیه بپرسی و بزنیش صرف اینکه فقط زده باشی
حتی اگه دو تا خط موازی ساده بخوای بزنی..
مفهومش واسه تو باید معلوم باشه
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
سعی کن از مچ ب پایین نزنی چون خیلی زود کمرنگ میشه طرح هم توی پینترست ببین
عه
چون رباد با اب سرکار داره؟؟؟