2789

ترک خیلی مویی برداشت بردمش دکتر پاشو گچ گرفت ۲۵روز تو گچ بود شنبه قبل از پاش دوباره عکس گرفتیم گفت گرفته پاشو باز کنید، گفت بعد ۳.۴ روز راه میره ولی ی هفته شده اصلا راه نمیره امروز دستشو گرفتم به سختی راه میره پاشو کج میزاره، پسرم ۲سالو ۲ماهشه درست و حسابی حرفم نمیزنه که بدونم درد میکنه راه نمیره یا میترسه، وای دارم از غصه سکته میکنم. پاشو تکون میده بشین پاشو میکنه ولی راه نمیره، چیکار کنم؟

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.

پاشو هر روز با روغن زيتون ماساژ بده عضلاتش ضعيف شده برا اونه. بهش لبنيات و بادام و تخم مرغ و آب قلم هم فراوون بده با مكمل ويتامين دي

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو هر روز با روغن زيتون ماساژ بده عضلاتش ضعيف شده برا اونه. بهش لبنيات و بادام و تخم مرغ و آب قلم ...

وای خدا کنه خوب بشه اصلا خواب و خوراک ندارم، وای مرسی یکم خیالم راحت شد گفتم نکنه درد داره راه نمیره.

وای خدا کنه خوب بشه اصلا خواب و خوراک ندارم، وای مرسی یکم خیالم راحت شد گفتم نکنه درد داره راه نمیره ...

نه عزيزم چون تو گچ بوده عضله كار نكرده خشك و ضعيف شده بايد با روغن زيتون ماساژ بدي به حالت اول برگرده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
نه عزيزم چون تو گچ بوده عضله كار نكرده خشك و ضعيف شده بايد با روغن زيتون ماساژ بدي به حالت اول برگرد ...

مرسی عزیزم حتما از فردا ماساژ میدم.

ازمایش خون دادی؟کلسیم اهن اینارو اندازه بگیرن.بجای غصه خوردن عزیزم ببر دکتر برات بنویسه.کمبودهاش جبر ...

اره آزمایش دادم گفت ویتامین دی کمه که اونم ویتامین و مکمل میخوره.