2777
2789
من عین اینو فروختم ۱ تومن نو تازه تمام چوب گرجستان ولی اینها قدیمیه س

نه اتفاقا جدیده ولی قیمتش نمیدونم چه حدودی هست تو دیوار گذاشته۴تومن شما خیلی خیلی ارزون فروختین خدایی

من ی سرویس تخت داشتم از این مدلها منبت با دست و تمام چوب گرجستان ۶ تومن فروختم و ی کمد تمام چوب ۵۰۰ هزار تومن کاملا سالم کسی نمیخره اون خانوم که از من خرید داد رنگش کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا جدیده ولی قیمتش نمیدونم چه حدودی هست تو دیوار گذاشته۴تومن شما خیلی خیلی ارزون فروختین خدای ...

اخه اصلا نمیخریدن تازه عین مال خیلی گرون بود نوش ولی من چون جا نداستم فروختم 

کنسول من هم همین زور بود تاره شیکتر و ظریفتر کار آقای سلطانی بود تمام منبت با دست البته کمتر از این بود مال من مدل فرلنسوی بود ولی فروختم خانمه داست دیوونه میشد اومد سرویسم رو دید و خیای چونه زد 

چرا فروختی حیفه .چوب همیشه مده کهنه ش هم قشنگه

ی سرویس مبل تمام چوب گرجستان هم داشتم و ی میز ناهار خوری ۸ نفره ی خانومه اومد گفت ۴ ت من انگار به سعور ادم توهین میکنن لنگه سرویس من ۱۰۰ میلیونه نوش منم گزاشتم تو انباری و میزش رو بردم خونه مامانم 

[QUOTE=246706349]چرا فروختی حیفه .چوب همیشه مده کهنه ش هم قشنگه[/QUOTEاگه خریدی رنگ سفید کن خیلی قشنگ میشه یا طوسی روشن نن چون سبک خونم مدرن دریت کردم اینها دیگه خوب نبود 

ی سرویس مبل تمام چوب گرجستان هم داشتم و ی میز ناهار خوری ۸ نفره ی خانومه اومد گفت ۴ ت من انگار به سع ...

نفروش حیفه الان مگه میشه چیزی خرید قیمت یه دست مبل شده قیمت آپارتمان