2777
2789
عنوان

کالباس بدون انقضا

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 25 پست

بده شوهرت بخوره اگر سالم موند درسته، اگر مریض شد تو نخور بریزش دور 😅

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالباس کلا 45 روز انقضا داره اگه از اشنا خریدی پس بده.اگه از فروشگاهی جایی خریدی رنگ بزن بهداشت ادب ...

ولی یکسال گذشته ومن اون کالباسو خوردم وتموم شد ورفت🥺

سلام توی تاپیک حس ششمی ازم پرسیده بودی چند سالمه  ۱۷ سالمه نه اقدام نبودم

اععععع پس زود ازدواج کردی.من ۲۵سالمه یکسال اقدامم و هیجوری نمیشه ک نمیشه😂

آره ۱۴ بودم ازدواج کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

انشالله ی نی نی تپل مپل بیاد بغلت💛

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خب پس ایشالا ک باردار باشی حالا ک دلت نی نی میخواد

💛🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرااون تاپیک ترکید؟؟

نمیدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40