2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو نداره خودتو بکشی...

فردا تهمتم بهت میزنن فک میکنی شوهرت میگه تقصیر من بود؟ پسرتم یه عمر افسرده میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

شب یه قرمه سبزی خوشمزه بپز هرچی میخای بخوری رو بریز توش بده شوهرت بخوره خودتم امشبو رژیم باش بچتم ببرش خونه مادرت تا یه شب رمانتیکو با شوهرت داشته باشی .. 

نمیفهممم چرا میخای خودتو از بین ببری شوهرتو بکش

قربون دلت بخاطر بچت قوی باش

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

همسایه امون خانمش خودشو از تراس پرت کرد به همین دلیل یه پسر ۳ ساله ام داشت میگفتن تو بیمارستان میگفته نجاتم بدین بچه امو میخوام ....ولی فوت کرد 

نکن اینکارو

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نمیشه خیلی قوی بودم الان که دارم اینارو میگم اینقدر گریه کردم چشام سرخ شده امروز کتکمم زد

فقط بچه ات بدبخت میشه همین

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نمیشه خیلی قوی بودم الان که دارم اینارو میگم اینقدر گریه کردم چشام سرخ شده امروز کتکمم زد

به نظرت با مردن تو چی میشه ؟هیچی تاره راه بازمیشه برا ادامه کثافت کاری هاش     پس بمون و روزگارش رو سیاه کن دیوانه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭