2777
2789
عنوان

امروز روزه ام دعا برآورده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 51 پست
چشم حتما عزیزم ۵ تا صلوات فرستادم ان شاالله زودتر حاجت روا بشی گلم الهی آمین 🌹 هر کس رو میشناسی بگ ...

عزیزم خواهشا واسه حاجت روایی زینب از ته دلت دعا کن خیلی دلم شکسته

منم دعاتون میکنم ممنون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وانیا...قبولی فرهنگیانم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
چشم حتما عزیزم ۵ تا صلوات فرستادم ان شاالله زودتر حاجت روا بشی گلم الهی آمین 🌹 هر کس رو میشناسی بگ ...

قربونتون برم

چه قدرشمامهربونید😭😭😭❤❤

لطفادعاکنیدبرم اونجایی که مدنظرمه کارکنم، واقعابه پولش نیازدارم

باکسی که تورابطم عاشق ومتعهدم باشه

بتونم ماشین بخرم

انشالا هرحاجتی دارید براورده بشه😭❤

اسمم مریمه

اسمم مریم

میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤

برای داییم دعا کن عزیزم خیلی گیره 

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم

عزیززززدلم ،قبول باشه ایشالا ... امیدوارم به حق همین ماه محرم به هر چی میخای برسی ... لطفااااا واسه منم دعا ک به اون چیزی که تو ذهنمه برسم ،خود خدا میدونه در راه رضای خودشه ... لطفا هر کی دیگه این کامنتمو میبینه ، واسم دعا کنه ... دعا در حق همدیگه زود میگیره ... امضای خدا پای تک تک ارزوهای همتون ... الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم .

منم میخواستم بگیرم ولی قسمتم نشد..دعا کن مادر شم عزیزم اسمم شیدا  قبول باشه حاجت رواشی🙏💚

ممنون عزیزم

ان شاالله 

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
عزیزم خواهشا واسه حاجت روایی زینب از ته دلت دعا کن خیلی دلم شکسته منم دعاتون میکنم ممنون💛

چشم حتما 

۵ تا صلوات فرستادم ان شاالله زودتر حاجت روا بشی گلم الهی آمین 🌹

ممنون عزیزم 🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
قربونتون برم چه قدرشمامهربونید😭😭😭❤❤ لطفادعاکنیدبرم اونجایی که مدنظرمه کارکنم، واقعابه پولش نیاز ...

ممنون عزیزم🌹 چشم گلم حتما دعات میکنم🌹

خواستی توی تاپیک آخرم بگو یه موقع یادم نره سر نمازم دعات کنم

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم

منم دعا کن گلم چندساله منتظرم..امروزم قسمتم نشد روزه بگیرم ..براتون 10 تا صلوات فرستادم💚🙏

خدایا خودت برام معجزه کن.
ممنون عزیزم🌹 چشم گلم حتما دعات میکنم🌹 خواستی توی تاپیک آخرم بگو یه موقع یادم نره سر نمازم دعات کن ...

چشم😭😭فدااتون بشم

میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤