2777
2789
عنوان

بچه ها خجالت میکشم بگم پولم رو بده😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 70 پست
به شوهرت بگو بهش بگه  نشد به مامانت بگو خودش یکاری می کنه پولتون رو پس بده و اگرنه خوده مامانت ...

شوهرم راضی نمیشه بهش بگه میگه الان دستشون خالیه ولی الکیه دوماه پیش ماشین خریدن کلی هم طلا دارن مادرشوهر و خواهرشوهرم بعد از من بدبخت ک اجاره نشینم پول قرض میگیرن  همش تقصیر شوهرمه بدون اجازه من رفته پول داده بهشون 😢😢

اره باید ب مامانم بگم چاره ای ندارم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پدر شوهرم ک داییم هستش ۱۰ میلیون پول ازمون قرض گرفت پارسال تاالان نداده رومم نمیشه بهش بگم خدااا ...

وای عزیزم واقعا درکت میکنم و ناراحت شدم برات عیب نداره بنظرم به شوهرت بگو مثلا به مادرش بگه اون به پدرشوهرتون بگه شاید داد

والا گفتم شاید یک میلیون خیلی زیاد نباشع که برم بگم بهش خیلی خجالت میکشم

نخیرم خیلی هم زیاده اگه کسی حتی ۲۰ هزار منم بخوره از حلقومش میکشم بیرون البته این شاید فراموش کرده تو محترمانه زنگ بزن بهش بگو شرمنده خیلی لازم دارم اگه میشه سریع واریز کن

برای یک زندگی معمولی 🖤

دوستم با اصرار خودش دویست بهم داد برای یک هفته روز هفتم زنگ زد گفت پولم را میخام اینقدر خجالت کشیدم ...

الهی عزیزم اخه این حداقل طوری ک خودش میگه و چیزی که من میبینم داره و حتی خودش مستقله کار میکنه خانوادش از لحاظ مالی اوکین شوهرش خرپوله😐

الهی عزیزم اخه این حداقل طوری ک خودش میگه و چیزی که من میبینم داره و حتی خودش مستقله کار میکنه خانوا ...

نگو پولم را میخام بهش بگو داری قرض بدی مثلاً یک میلیون و پونصد ازش بگیر و بهش نده اگر طلبش را به رو آورد بگو یک تومن خودم میخواستم ازت پونصد را بهش برگردون

دختر داییمه🙁

خب فامیلم هست چه بهتر برو بگیر 

شوهر منم به شوهر خالم پول قرض داده نمیده منم قراره به خالم بگم والا چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد..