2777
2789
عنوان

بچه ها خجالت میکشم بگم پولم رو بده😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 70 پست

نه بیخیالش نشو خیلی راحت بگو خودم به پولم نیاز پیدا کردم ممنون میشم برم گردونی اون باید خجالت بکشه نه تو

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره دختر داییت رو بده من بهش بگم 😑😑😑😑

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه بابا واسه چی قیدشو بزنی مگه پول کمیه مال خودته خب خجالت رو اون باید بکشه که نمی‌ده 😤 کمی سر و ز ...

والا گفتم شاید یک میلیون خیلی زیاد نباشع که برم بگم بهش خیلی خجالت میکشم

شاید اصلا فراموش کرده ازت پول گرفته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
واقعا نمیدونم چرا خجالت میکشم کلا خیلی خجالتیم اون که خودش نمیده الان خودم ب این پول نیاز دارم انقدر ...

پیام بده بگو 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم پدر شوهرم ک داییم هستش ۱۰ میلیون پول ازمون قرض گرفت پارسال تاالان نداده رومم نمیشه بهش بگم خدااا ...

به شوهرت بگو بهش بگه 

نشد به مامانت بگو خودش یکاری می کنه پولتون رو پس بده و اگرنه خوده مامانت 

و انواع راه حل ها رو جلوت میزاره

واقعا نمیدونم چرا خجالت میکشم کلا خیلی خجالتیم اون که خودش نمیده الان خودم ب این پول نیاز دارم انقدر ...

ای بابا مرگ ی بار شیون ی بار

۱تومنه هاااا

بدو پیام بده همین الان

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
نخیر چرا قیدش رو بزنید اون باید خجالت بکشه ک با این گستاخی پولتون رو گرفته و پس نمیده و شما هم بهش ...

واقعا نمیدونم چرا اصلا به روی خودشم نمیاره😐😂کلا دیگه نمیخواد بده و فک کرده که من بهش نیاز ندارم حالا دیده من شاید یه خریدی میکنم یه کاری میکنم فک کرده دارم حالا حتی اگه داشته باشمم خب به هر حال ایشون از من قرض گرفته 

درست میگی عزیزم🙂

اون خجالت نکشیده پول قرض کرده توخجالت کشیدی اگه نتونی الان حقت وبگیری تااخرعمرت نمیتونی

دقیقا منم نگران اینم که همیشه همینطوری احمق و خجالتی بمونم ولی اون خودش از یه هزارتومنی هم نمیگذره و از حق خودش دفاع میکنه ولی من...