اخه می گن محبت و گذشت ادم ها رو عوض میکنه ولی هیچ فرقی نکرده همیشه همه چیز برای خانواده خودشه .من باید برم احترام بزارم دعوت کنم عمو و دایی باید توی همه مهمونی ها باشه اونوقت خدا نکنه یه کاری طرف من باشه. از یه هفته قبل بهونه میاره من نمی ام نمی زارم بری . حقوق زن و مرد تا بخواد برابر بشه سالها سال طول می کشه .ادم جنگیدن نیستم دوست ندارم محیط خونه واسه بچه ها نا امن بشه. ولی شاکی ام. اگه بچه ها نبودن میرفتم و پشت سرمم نگاه نمی کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
را حلش مقابله به مثله میدونم. ولی بچه ها اذیت میشن. رعایت حال بچه ها رو نمیکنه می خواد بداخلاقی کنه دلم نمیاد اذیتشن بچه ها. بعد وقتی نوبت خودشه زبون نرم رو استفاده میکنه من باورش میکنم بعد وقتی این ور میشه شروع میکنه بدجنسی.
خانواده اش وقتی میرم بهم احترام میزارن بهم محبت میکنن من روم نمیشه بهشون بی محلی کنم. ولی میدونم اگه بخوام زیاد با خانواده خودم باشم و شوهرم همین طور جور دیگه ای میشن