2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه مادر شوهرم

193 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من عید نامزدی کردم و دو ماه که عقد کردم ولی تا حالا خونه مادر شوهرم اینا نرفتم چون خونشون یه شهر دیگه است ولی عاشورا نذری دارن حالا همسرم میگه باید بیای با اینکه عمه ام هست ولی اصلا راحت نیستم و داماد هاشون همه غریبه هستن و همیشه خونه عمه ام هستن 

و باید با حجاب کامل باشم و چادر بپوشم 

و از الان استرس گرفتم که چیکار کنم 

تورو خدا راهنمایی کنید که چیکار میکنی یه ذره راحت بشم و انقدر مغذی نباشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغذی باشی؟ مگه پوششتونو از قبل ندیده بودن ؟ حالا اگه از پس چادر بر نیاین هم میتونین حجاب کامل داشته باشین

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

چند تا تونیک جلو بسته نخی و خنک بردار. اگه خیاط داری میتونی بگی یه چادر استین دار مثل چادر ملی با پارچه چادر رنگی برات بدوزه. جلوشم دکمه بدار. اینجوری خیلی راحته. زیرش تیشرتم بپوشی پیدا نیست. من یدونه دادم خالم برم دوخته

[QUOTE=246649654]چند تا تونیک جلو بسته نخی و خنک بردار. اگه خیاط داری میتونی بگی یه چادر استین دار مثل چادر ملی با پا ...[/QUOTحتما اینکار ومیکنم ولی الان واقعا وقت ندارم و مشکل اصلی من اینکه اصلا خونشون راحت نیستم 

مغذی باشی؟ مگه پوششتونو از قبل ندیده بودن ؟ حالا اگه از پس چادر بر نیاین هم میتونین حجاب کامل داشته ...

ععزیزم اشتباه تایپی بود معذب هستم 

از قبل هم چادر میپوشیدم ولی ن تو خونه ولی خب قبول کردم بپوشم دیگه 

ولی اصلا پیش اونا راحت ترم غذا هم بخورم😥

[QUOTE=246649654]چند تا تونیک جلو بسته نخی و خنک بردار. اگه خیاط داری میتونی بگی یه چادر استین دار م ...

بی خیال. دیگه یاید عادت کنی. اینا که خوبه فامیلتم هستن. عریبه نیستن. بزن رو فاز بی خیالی و حساس نشو. راحت بگیر به خودت. روز عاشورا منم دعا کن 

بی خیال. دیگه یاید عادت کنی. اینا که خوبه فامیلتم هستن. عریبه نیستن. بزن رو فاز بی خیالی و حساس نشو. ...

اتفاقا چون فامیلن بیشتر معذبم 

نمیدونم چیکار کنم 

محتاجیم به دعا عزیزم حتما دعا میکنم

اتفاقا چون فامیلن بیشتر معذبم  نمیدونم چیکار کنم  محتاجیم به دعا عزیزم حتما دعا میکنم

هر جوری فکر کنی همون میشه. وابسته به تفکراتته‌ . به این فکر کن که داری میری میون جمع و قراره کلی با هم خوش بگدرونید. یه وقتایی هم بدار با شوهرت دوتایی برید بیرون پیاده روی یا جای دیدنی اگه داره. از مسافرتت لدت ببر