2777
2789
عنوان

استرس رانندگی🥴

237 بازدید | 20 پست

کلی ماشین روندم کنار شوهرم  کلاسای رانندگیمم رفتم گواهی نامم هنوز نیومده تنهایی یکس دوبار رفتم امروز شوهرم نیست مجبورم برم جایی راه دوریم نیست خواهر شوهر و مادر شوهرمم قراره ببرم انقد استرس دارم ساعت ۱۱ قراره برم از الان بهش فک میکنم دستو پام میلرزه ماشین نو پدر شوهرمم هست 😑😂انقد دوستدارم بگم بیایین با تاکسی بریم شوهرم بفهمه دعوا میکنه میگه تا کی تاکسی پس گواهی نامه ب چه درد میخوره برون دستت بخوابه 

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

توکل به خدا 

برو خواهر اما اصلا استرس نداشته باشیا استرس تو رانندگی اصلا خوب نیست خونسرد باش احتیاط کن

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکل به خدا  برو خواهر اما اصلا استرس نداشته باشیا استرس تو رانندگی اصلا خوب نیست خونسرد باش ا ...

😬😂از همه بدتر میترسم پیش اونا سوتی بدم خیلی بد میشه

اولش طبیعیه نگران نباش تمرین کن تا ترست بریزه .

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

ادای نترس بودنو در بیار 😝بعد فرو برو تو نقش 😂😂

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

چند بار مسیر تو ساعت های خلوت انتخاب کن همراه مثلا خواهر یا برادرت برو یا شوهرت کم کم راه میفتی،،،من هم اوایلش سختم بود بعدا هی دوست داشتم کار پیش بیاد ب بهانه اش ماشین ببرم بیرون ،

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

شوهرت دعوات کرد بگو هنوز گواهی نامم نرسیده رسید چشم

الان واقعا درست نیست خب

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

قوی باش تو میتونی💪💪

حالا من قبل گواهینامه و بعدش هرجا میخام برم میگفتم خودم با ماشین میرم 

هی شوهرم میگه خیابونا شلوغه هااا

منم میگفتم خو باشه منم جزو شلوغیا

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
چند بار مسیر تو ساعت های خلوت انتخاب کن همراه مثلا خواهر یا برادرت برو یا شوهرت کم کم راه میفتی،،،من ...

خوش بحالتون من چندساله ننشستم

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

طبیعیه سوتی دادن و هیچ اشکالی نداره

تازه کاری دیگه 

اعتماد بنفس داشته باش 

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
بازتوبه شما رفتی گواهینامه اتوگرفتی من ک آیین نامه رو دادم وایه امتحان شهرجرات نمیکنم برم ازاسترس

من قبول شدم نیومده هنوز خیلیم ماشین روندم با ۲۰۶ پژو   امروز پاشین پدر شوهرم پرشیاس سوار نشدم یکم میترسم تازه ام هس

وایییی منم دوشنبه امتحان شهر دارم هوفف اولین بارمه از استرس دارم میمیرم 

امروز قرص ضد استرس گرفتم 🥴🥴🥴

کلا رانندگی خیلی استرس اورع مخصوصا برای منی ک تصادف سختی داشتم 

منم کلا میترسم برم سمت رانندگی از بس تو شهر ما بد میرونن و قوانین رو رعایت نمیکنن میترسم نتونم کنترل کنم بزنم جایی😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲