2777
2789
عنوان

بچه هایی که از تبریز هستن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم صبح تهرانو توی تابستان ندیدی اینجوری میگی

چرا گلم ، قبلا تهران بودم ، اونجا هم صبح زودش اذیت کننده نبود ،درسته اینجا از تهران خنکتره ، ولی یادت باشه دو هفته پیش ۴۰ شد دما تو تبریز ، بعضی روزا از تهرانم گرمتر بود، اما الان شکر خدا از اون گرما خبری نیست اما بازم ظهرا گرم میشه 

ظهر ۳۶ یا ۳۵ میشه ، اگر ۳۰ میشد که خیلی خوب بود

اره اینجوری هم میشه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
بارندگی نیس ولی هشدار دادن ک سیل میاد ... تبریز هواش خوبه  البته از رو هواشناسی برنامه بریزین ...

مرسی عزیزم از جوابت

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
پس باکلاسین طرف هایی شمس تبریزی بودم اونجا فامیل داریم

من شمس تبریزیم...کجاش فامیل دارین ؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
سیلام😄✋ شکیلی

سلام....پس نزدیک ماست

...من شرشرام....خودتونم الان تبریزین ؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158