سلام دوستای گل میشه به حق این روزای عزیز برای یکی از کاربرای اینجا که خیلی خوب و مهربونه دعا کنید خدا مادرشونو شفا بده دعا در حق هم اثر داره منم دست لوس تک تکتون هستم و براتون صلوات میفرستم
کاربرghalb_ahani
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برام الان مهم این کاربر گل میشه برای مادرشون بخونید لطفا 🙏😭
بیا تکش کن یادم نره براش صلوات فرستادم
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
دختر بلوچم😍🤗عاشق کوردهای بامرامم♥نوکرتونم مشتیا🫡آرزوم اینه یه روز همه ی ایران بخنده🥺🥰ــاونایی که ازم میپرسن واقعا اونطور که میگن بلوچا خطرناکن😏؟ نه داداش من ما وحشی نیستیم که الکی به یکی بپریم ولی اگه کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه اونوقت واقعا وحشی میشیم👻😂
دختر بلوچم😍🤗عاشق کوردهای بامرامم♥نوکرتونم مشتیا🫡آرزوم اینه یه روز همه ی ایران بخنده🥺🥰ــاونایی که ازم میپرسن واقعا اونطور که میگن بلوچا خطرناکن😏؟ نه داداش من ما وحشی نیستیم که الکی به یکی بپریم ولی اگه کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه اونوقت واقعا وحشی میشیم👻😂