2777
2789

سلام دوستای گل میشه به حق این روزای عزیز برای یکی از کاربرای اینجا که خیلی خوب و مهربونه دعا کنید خدا مادرشونو شفا بده دعا در حق هم اثر داره منم دست لوس تک تکتون هستم و براتون صلوات میفرستم 

کاربرghalb_ahani

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9110567/۴۰-نفر-بیاین-به-نیت-حاجت-رواییتون-سوره-مبارکه-توحید-و-سوره-مبارکه-حمد-بخونم-هدیه

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9110567/۴۰-نفر-بیاین-به-نیت-حاجت-رواییتون-سوره-مبارکه-توحی ...

برام الان مهم این کاربر گل میشه برای مادرشون بخونید لطفا 🙏😭

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
برام الان مهم این کاربر گل میشه برای مادرشون بخونید لطفا 🙏😭

بیا تکش کن یادم نره براش صلوات فرستادم 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

حمد خوندم براش

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

عزیزم مادرشوهرم میگه فردا تست بزن فردا میخوام بزنم توروخدا امشب ازته دلت دعاکن تامن با ذوق بیام خبرت بدم😭❤

دختر بلوچم😍🤗عاشق کوردهای بامرامم♥نوکرتونم مشتیا🫡آرزوم اینه یه روز همه ی ایران بخنده🥺🥰ــاونایی که ازم میپرسن واقعا اونطور که میگن بلوچا خطرناکن😏؟ نه داداش من ما وحشی نیستیم که الکی به یکی بپریم ولی اگه کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه اونوقت واقعا وحشی میشیم👻😂

استرس دارم ولی میخام بزنم تا خلاص شم😍

دختر بلوچم😍🤗عاشق کوردهای بامرامم♥نوکرتونم مشتیا🫡آرزوم اینه یه روز همه ی ایران بخنده🥺🥰ــاونایی که ازم میپرسن واقعا اونطور که میگن بلوچا خطرناکن😏؟ نه داداش من ما وحشی نیستیم که الکی به یکی بپریم ولی اگه کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه اونوقت واقعا وحشی میشیم👻😂