2777
2789
ببین من واقعا نمیدونم چجوری باید این کارو بکنم گیج شدم انگار گم کردم خودمو  وگرنه هم جذاب هم ...

ميدونستي جذابيت دروني تو هيچ ربطي به زيباييت و حتي اخلاق و رفتار خوبت نداره؟

برو كانال زندگي سالم اگه مشكل مالي نداري پكيج جذابيت دروني و عزت نفس و تهيه كن خيلي خوبه

ميدونستي جذابيت دروني تو هيچ ربطي به زيباييت و حتي اخلاق و رفتار خوبت نداره؟ برو كانال زندگي سالم ا ...

آره میدونم 

باشه ممنون

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چیکار میکرد

خب داستان زندگی ما مفصله.عقدبودیم عروسی نمیگرفت خرجیمونمیدادهیچ وسیله زندگی نمیخریدیا تلاشی ک من مطمئن شم بفکره.حتی کنارمم نبود زنگ نمیزدابرازمحبت نمیکرد.حتی تولدم ک یکباردرسال بودهم براش مهم نبود تامیرفتم دادخواست طلاق میدادم.گریه وزاری ک عاشقتم. بعدازدواج وبچه دارشدنمونم افسردگیم بخاطر خیانتا وبی محبتیا وکتک وخساست ورفیق بازی وکارای مزخرفش،بیشترشد.حتی بچه هامو ک بدنیا آوردم کنارم نبودتا دادخواست طلاق میدادم باز عشقش گل میکرداما فقط باحرف.بعدهافهمیدم فقط ترسش از مهریه س. ن عاشقمه ن هیچی. آخرشم کلی تهمتم زد(چون فک میکرد دراینصورت مهریه تعلق نمیگیره)ومنو دوتا بچه شیرخوارمو از خونه انداخت بیرون.حتی بهم گفت بچه ها ازمن نیستن. گفتم بریم آزمایش بدیم.اما اونکه میدونس من احمق بدون اون عرضه غذاخوردنم ندارم بدون اون تامغازه سرکوچه هم نمیرم فقط دنبال بهانه بود براش هم مهم نبود سرمن یا اون دوتا طفل معصوم چی میاد؟!!! اون اصلا انسان نبود. پشیمونم بخاطر ذره ذره وقت وعشق وزندگی ک بپاش حروم کردم

خب داستان زندگی ما مفصله.عقدبودیم عروسی نمیگرفت خرجیمونمیدادهیچ وسیله زندگی نمیخریدیا تلاشی ک من مطم ...

ای بابا این آدم اصلا لیاقت هیچی نداشته

الان چیکار کردی؟! 

یکساله جدا شدم.دیروز پیام داده پشیمونم اصلا جواب زنگ وپیاماشونمیدم

خوب کاری کردی 

امیدوارم هیچوقت از انتخابت پشیمون نشی