سلام خانوما ۴ ماهه زایمان کردم شوهرم میگه تنبلی و خونت بهم ریخته و جمع نمیکنی.......بعضی موقع ها واقعا خسته میشم بچه اولمه و گاهی وقتا میزنم به در تنبلی بس که سرپام میخواستم بدونم شما هم مث من بودین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سر پسرم تا ۳ماه که بیخواب بود اره نمیرسیدم کاری انجام بدم چون تا میخوابید منم میخوابیدم بعدش که خوابش درست شد روال زندگیمون مثل قبل شد
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
شوهر من بشدت به این مسئله اهمیت میده از طرفی خودشم هیچ کاری نمیکنه و اگرم بکنه قطعا خراب کاری میکنه من اوایل زایمانم وضعم خوب نبود تقریبا دوماه بعد سرپا شدم اما از اون به بعد حتی با بچه تو بغل کارامو میکردم فکرشو بکن بچم کولیک رفلاس و حساسیت به پروتئین داشت
اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمهوه. بی گومان حز دهکهم دیسان هر کورد بم. نیشتمانیشم... کوردستان. من دلداری کوردستانم ❤️🙂
من بعد سه سال هنوز همینم هرچی جمع میکنم بچم میریزه
یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید میشنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!