2777
2789
[QUOTE=246607387]شما باید منشا اش رو پیدا کنی خوب میشی ولی دوباره میگیری و الا شپش اینقدر عمر نمیکنه ...

بشین ببین از کجا گرفتی

تمام شال و روسریتو باید با اب داغ بشوری از نو اتو کنی

تمام بالش ها و رخت و خواب هایی که تا الان روش خوابیذی باید شسته بشه

💍♥ i said yes 

خدا نصیب هیچ کس نکنه ، عزیزم به سرت حنارو با روغن زیتون وآبلیمو مخلوط کن بزن حداقل چهار پنج ساعت بزار من اینا رو زدم خدا رو شکر گوش شیطون کر از سر دخترم رفته شما هم امتحان کن من دو دفعه برا دخترم گذاشتم اگر هم میخوای موهات رنگ نگیر حنای بدون رنگ بگیر 

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندبار شامپو زدی؟ موهات تا کجاس؟ اگ انقدر سمجه ک ولت نمیکنه تو خونت افتاده باید ی خونه تکونی انجام بدی،احتمال قوی یکی از نزدیکانت داره و اینکه این مو چ ارزشی داره؟ من بودم ماشین میکردم موهامو بخدا 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سرم خارش گرفت😂🤦🏻‍♀️

من توهم زدم یه چیز تو سرم داره راه میره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚