2777
2789

سلام مامانای عزیز

یسوال دارم من امروز ظهر خونریزی داشتم حس کردم یچی ریخت و دیدم خونه و بدو رفتم پد گذاشتم عصر پدم قهوه ای شده بود 

رفتم دکتر خبری از خون نبود اصلا حتی دستمال برداشتم محکم کشیدم صورتی مایل به سفید بود یکوچولو بعدم کامل سفید شد 

شکمم دلپیچه گرفت رفتم سرویس بلانسبت مثه ترشح خطی یه خط که کشیده شد ۲ سانتی قرمز بود خودمو شستم اما خونی نیومد 

بچه ها چند ماهه اقدامم اما منظم نبود 

این ماه منظم داشتم تاحالا کسی تجربه منو داشته که باردار بوده بعدش؟؟؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

من سر پسرم باردار بودم همین جوری شدم یک هفته فک میکردم پریود ولی نبود یا قهوه ای بود بعدا دیدم باردارم 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر پسرم باردار بودم همین جوری شدم یک هفته فک میکردم پریود ولی نبود یا قهوه ای بود بعدا دیدم باردا ...

یعنی یک هفته همینجوری علایم داشتی و نداشتی؟؟؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
یعنی یک هفته همینجوری علایم داشتی و نداشتی؟؟؟

بله دقیقا 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
به احتمال زیاد داره لانه گذاری میشه تو رحمت فعلا مراقب باش 

لانه گزینی مگه بعد از دوره تخمک گذاری نیست؟؟؟ 

اخه من دیروز موعدم بود امروز ۲۹ روزم میشه 

اخه خواستم کاچی درست کنم یعنی بنظرت گرمی نخورم؟؟؟؟

لانه گزینی مگه بعد از دوره تخمک گذاری نیست؟؟؟  اخه من دیروز موعدم بود امروز ۲۹ روزم میشه  ...

چند روز گرمی جات نخور شاید باردار باشی

بله دقیقا 

عزیزم خدا از دهنت بشنوه بحق این شبهای عزیز هرکی بچه میخواد خدا بهش ببخشه  بدجور دلم شکست امشب تو روزه امام حسین😭 میشه واسم دعا کنید😭😭

منم دقیقا تو اقدامم و این اتفاقا برام افتاد یه ماهه درگیرم تازه متوجه شدم دور از جون شما دهانه واژنم ...

وای عزیزم بلا به دور یعنی یک ماهه لکه بینی دارید؟؟؟

چند روز گرمی جات نخور شاید باردار باشی

انشالله عزیزم چشم حتما خیلی ممنون که جواب دادی خدا مراد دلتو بهت ببخشه

من سر پسرم باردار بودم همین جوری شدم یک هفته فک میکردم پریود ولی نبود یا قهوه ای بود بعدا دیدم باردا ...

میگم بنظرت بی بی چک بزنم منفیه؟؟؟؟

لانه گزینی مگه بعد از دوره تخمک گذاری نیست؟؟؟  اخه من دیروز موعدم بود امروز ۲۹ روزم میشه  ...

یه کم دست نگهدار اصلا زعفران نخور شاید بچه باشه تو شکمت دست نگه دار کمی مراعات کن اینجوری که میگی نشانه های حاملگیه حالا بازم سوال کن عزیزم 

اره داغون شدم دیگه 

اخی عزیزم انشالله زودتر خوب بشید میگم راستی برا زخم میگن نمک دریا خوبه بشینی توش زود خوبش میکنه