mmmmaramesham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 676 عنوان نذری ماه محرم 119 بازدید | 12 پست سلام میخوام نذری برا صدنفر چلو گوشت بپزم چقد گوشت باید بخرم و وسایل های دیگه هر کی اندازه هاشو میدونه لطفا بگه ممنون در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪 1401/05/08 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ليلياسه عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2584 قبول باشه عزیزم 🖤التماس دعا ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
لوپگلی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 11271 عزیزم برو قصابی بگو صد تیکه گوشت اینقدری مثلا میخوام خودش راهنماییت میکنه صلوات خاصه امام زمان (عج): اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
دختراتش عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 7448 عجب نذر لاکچری.دلم خواست.ی تیکه سیب زمینی وهویجم وابگوشتم بزار زیز برنجت.
mmmmaramesham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 676 تونت همه ی نذری ها و مقدارشون هست گوگل کن قبول باشه چلو گوشتو پیدا نکردم در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
mmmmaramesham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 676 قبول باشه عزیزم 🖤 التماس دعا حتما دعاتون میکنم☺ در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
mmmmaramesham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 676 عجب نذر لاکچری.دلم خواست.ی تیکه سیب زمینی وهویجم وابگوشتم بزار زیز برنجت. باشه😊 در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
mmmmaramesham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 676 عزیزم برو قصابی بگو صد تیکه گوشت اینقدری مثلا میخوام خودش راهنماییت میکنه خودمون قراره قربونی کنیم براهمون پرسیدم در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
ليلياسه عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2584 حتما دعاتون میکنم☺ ممنونم😘😘😘 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
baranajoooooooon عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 2086 خودمون قراره قربونی کنیم براهمون پرسیدم صد تا تیکه گوشت تقریبا یه اندازه جدا کن به اندازه وسط دست بدون انگشتا مثلا بعد که درست کردی جدا کردنش راحته اگه قربونی نمبکنی به غصابی بگو برات درست میکنه خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش
mmmmaramesham مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 676 صد تا تیکه گوشت تقریبا یه اندازه جدا کن به اندازه وسط دست بدون انگشتا مثلا بعد که درست کردی ج ... ممنون عزیزم بابت راهنماییت 😘 در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪