2777
2789

باشوهرم بحثم شد سر اینکه با دوستم برم استخر اونم گفت لازم نکرده بعد از ۶ سال جرئت کردم بهش بگم که با دوستم میخوام برم بیرون

کلا با دوست و رفیق مخالفه ولی خودش سه هفته پیش با دوستش رفت استخر 

منم گفتم پس چطور تو میتونی بری اگه دوست بده توام نرو شوهرمم گفت دوستای من با دوستای تو فرق میکنن هرکارم دلم بخواد میکنم به توام ربطی نداره

منم گفتم منم هرکاری دلم بخواد میکنم به تو ربطی نداره

اونم گفت برو خونه بابات هرکاری دوست داری بکن منم گفتم باشه میرم

حالا لباس پوشیدم رفتم بچمو بیارم اتاق بخوابونم هیچی نگفت

نمیدونم چیکار کنم😔

برمم اعصاب بابام و مامانم خورد میشه 

از یه طرفم اصلا نمیخوام کوتاه بیام داره زور میگه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

هیچوقت نرو خونه پدرومادر قهر تهش ک برمیگردی اسم خودتو و شوهرتو بد نکن اونوقت همیشه فک میکنن شما در  حال دعوایید

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید یه چیزی از دوستت دیده که اینطور گفته یا کلا بد دله؟ اگه حساسه تنها برو استخر. یا باخواهرت

‌با دوستت نرو

برا چیرای الکی هم قهر نکن. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

چه بحث احمقانه ای. خودت میرفتی با دوستت اونجا همدیگه رو می‌دیدید. این قهر داره؟ اصلا از خونه نرو. دو ...

ینی میگی برم با دوستم اصلا بهش نگم؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بشین سر چیزای چرت و پرت بحث و دعوا نکن ..خونه پدرت بری ک چی بشه بدبختارو‌سر استخر رفتنت اعصابشونو خرد نکن ..

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

درسته زوره حرفش ولی واسه ی استخر رفتن با ی بچه کارو ب جای باریک نکشونید

خونه ی بابا واسه زمانیه ک اونقد ب تنگنا رسیدی ک ترجیحت طلاقهنه برگشت

بازم من تجربه ندارم ونمیدونم.امیدوارم ب بهترین نحو مشکلت حل بشه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
شاید یه چیزی از دوستت دیده که اینطور گفته یا کلا بد دله؟ اگه حساسه تنها برو استخر. یا باخواهرت ‌با ...

حساسه

اخه چرا باید زور بگه؟

خب هرادمی احتیاج داره یه دوستی رفیقی داشته باشه مگه میشه