2777
2789
عنوان

تجربیاتتون برای نابودی جوش

99 بازدید | 14 پست

بچا کمکم کنید

سالهاست درگیر جوشم، دکتر پوست هم رفتم کلیم آزمایش دادم حدود یکسالم راکوتان خوردم بعد از قطعش جوشام برگشت، اگر راهی دارید کمکم کنید تورو خدا

درضمن ۲۶سالمه و سن بلوغ نیستم

اسي من قبلا پر از جوش بودم

ولي چن تا چيز و يه مدته رعايت ميكنم خيلي بهتر شدم

اب زياد ميخورم

تخم مرغ و شيريني جات نميخورم اگر بخورم خيليييي كم

نوشابه و فست فود اصلا نخور

يا ميخوري زياد نباشه دو ماه يك بار 

پوستمو تميز نگه ميدارم

وقتايي كه واقعا شرايطش هست ارايش نميكنم كرم پودر كم ميزنم 

ضد افتاب هميشه دارم 

اسي من قبلا پر از جوش بودم ولي چن تا چيز و يه مدته رعايت ميكنم خيلي بهتر شدم اب زياد ميخورم تخم م ...

ممنون عزیزم، منم سعی میکنم مواردی که گفتی رو رعایت کنم، هرچند تاحدودی رعایت هم میکردم، حالا بیشتر احتیاط میکنم

لعنت به هرچی جوشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر سیاه دانه رو با سرکه سفید ترکیب کردم و 15 دقیقه روی پوستم گذاشتم، یک آرایشگر بهم این ماسک رو یا ...

واااي سركه😖😖😣😣سركه واسه جرم گيري خوبه نه پوست خيلي ضرر داره ارايشگر عقل و فهم نداشته شما استفاده نكن ب مرور ب پوستتون اسيب ميزني

واااي سركه😖😖😣😣سركه واسه جرم گيري خوبه نه پوست خيلي ضرر داره ارايشگر عقل و فهم نداشته شما استفاده ...

الکلم حساسیت داشتم و می‌سوزوند با خارش زیاد

الهی آن ده که آن به