2777
2789

خب اول از همه خودم بگم من با اینکه زیاد ماهیانه نمی‌گیرم یعنی شاید ماهی فقط صد یا دویست بگیرم که خب راضیم بهش با شرایط خانواده جوره

ولی پولامو جمع میکنم اکثر شال و لباس زمستونی میگیرم اینا چیزاییه که همیشه نیازم میشه و البته گهگاهی پول پدر هم کمک دسته

ولی بنظرتون بجز اینا دیگه چی بگیرم؟ اینکه پولامو جمع کنم هم هست که مثلا وقتی با دوستام میرم بیرون پول داشته باشم یا اگه خوراکی خواستم بخرم 

شما بگید با پولاتون چیکار میکنید؟

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس انداز شخصی ندارم همش مشترکه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وام خانگی ثبتنام کردم طلامیخرم هرچندکوچیک

خب پولای من که قطعا در حد طلا نیست حتی یه گرمش

ولی ایده دیگه ای داری؟که چیزی بخرم که نیازم باشه همیشه؟

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

مثلا آخر سال ماشینمو عوض میکنم 

یا مثلا آخر سال طلا میخرم به اندازه پولم 

یا مثلا شاید ی باغ کوچیک بخرم و اینا

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

پس انداز شخصی ندارم همش مشترکه

خب حالا با پس انداز مشترکتون چه چیزی می‌خرید که نیاز باشه؟

خب پولای من که قطعا در حد طلا نیست حتی یه گرمش ولی ایده دیگه ای داری؟که چیزی بخرم که نیازم باشه همی ...

خرید رو نمیدونم چون من پولاموتو وام خانگی ثبتنام میکنم حتی اگ ماهی۱۰۰تومن باشه

یا رب نظر توبر نگردد
درآمدم که برا مخارج روزانه می‌ره

اجاره هایی که از املاک ارثیه پدریم میاد به حسابم رو میریزم به حساب بچه هام 

نصفش تو حساب دخترم نصفش پسرم 

براشون سکه میخرم که بمونه درآینده لازمشون میشه

من الان 15 تومن دارم به نظرتون چی بخرم

اگه میتونی بنظرم گوشی بخر 

چون چیزیه که همیشه برات واجبه ولی اگه گوشیت خوبه یکم بگرد یه فکر بهتری برای پولت کن گلم 

درآمدم که برا مخارج روزانه می‌ره اجاره هایی که از املاک ارثیه پدریم میاد به حسابم رو میریزم به حساب ...

کارتون خیلی عاقلانه اس 

خب حالا با پس انداز مشترکتون چه چیزی می‌خرید که نیاز باشه؟

همه چیز هر چیزی که لازم داریم و یا خوشمون بیاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)