2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همون ترافیکه خودش لذت داره😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آخ گفتیا.والا من ۶ ماه بهار و تابستان هیچ مسافرتی نرفتیم.توی نی نی سایتم تاپیک زدم پرسیدم همه میگفتن خونه هستن.پس اینا کیا هستن تا زرتی دو روز تعطیلی میشه ترافیک میشه جاده شمال و چالوس.آدمو عقده ای میکنن 

والله دقیقا میگن نداریم فقط کافیه بری خیابون تو فروشگاهها ریختن خرید میکنن ..مسافرت جای خود ..ما که ماشینم نداریم بریم بیرون شهر ،همه ش خونه ..خدا تو همین دنیا جهنم و داده بهمون دیگه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

کنار دریا چادر میزنن البته کاش فقط کنار دریا باشه پیاده روها و....جاهای نامناسب و غیر ایمن چادر میزنن 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
😂😂😂راننده خسته میشه اخه

نه بابا بهش خوراکی موراکی میدی نمیفهمه راه چجوری گذشت😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اتفاقا همون ترافیکه خودش لذت داره😂

میدونی چقد آمار تصادف میره بالا ،چیش لذت داره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
میدونی چقد آمار تصادف میره بالا ،چیش لذت داره

چه کار کنیم نریم؟

اگه مثل ادم رانندگی کنن همه...به یک ترافیک تصادف نمیشه

اون بخاطر اینکه درست رانندگی نمیکنن

آخ گفتیا.والا من ۶ ماه بهار و تابستان هیچ مسافرتی نرفتیم.توی نی نی سایتم تاپیک زدم پرسیدم همه میگفتن ...

دقیقا ماهم 

اخه هزینه داره 

اینا هرهفته تو ترافیکن بعد میگن نداریم 

انگار ماییم که جایی نمیریم فقط 

والله دقیقا میگن نداریم فقط کافیه بری خیابون تو فروشگاهها ریختن خرید میکنن ..مسافرت جای خود ..ما که ...

اتفاقا ۹۹ درصد سردرد هستن هیچی هم نمیخرن 

غذا هم در حد نیمرو و املت کنار خیابون درست میکنن

ببین ایراد نمیگیرم یا مسخره نمیکنم اما همیشه هم جالب نیست مثلا اون بچه چی میفهمه از مسافرت جز اذیت و...اینکه تو چادر بخوابی و حتی نتونی یه دوش بگیری یا بری سرویس بهداشتی کثیف پارک به نظرم تو خونه بمونی بهتره

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)